Pizza ta największa to w 3 osoby nie da się zjeść, 4 to optymalnie. Pizza świetna, obsługa również, wielkość lokalu bije inne na głowę jak również wystrój, brakowało takiej restauracji w Wieluniu. I sos do pizzy to prawdziwy sos.
Wczoraj w 5 osób (co prawda 2 kobiety w towarzystwie) nie potrafiliśmy zdzierżyć giganta w całości. Potwierdzam, że pizza świetna - zupełnie nie potrzebuje sosów.
Pomógł: 7 razy Dołączył: 12 Mar 2006 Posty: 960 Piwa: 6/3 Skąd: Oklahoma Village
Wysłany: 2009-07-22, 09:02
Ja się akurat zraziłem do Amfi bo opierając się na opiniach z forum pojechałem posmakowac pizzy i niestety, nie dość, że była bardzo słona (być może dlatego, że zamówiliśmy Maestro w której jest salami) to jeszcze wszystkie trzy osoby bolał po niej brzuch. Nie wiem, by może przypadek, ale złe wrażenie pozostało. Sosów też było mało jak na pizzę Mega. Nie jestem przywiązany do żadnej pizzerni w Wieluniu i za każdym razem smakuję innej pizzy ale takiej złej pizzy to jeszcze nie jadłem jak ostatnio w Amfi. Podkreślam, że być może to jednorazowy przypadek i nie chcę nikogo urazić.
chyba byłeś zahibernowany i pomyliles epoki tz lata..., jestem w Amfi codziennie i za każdym razem smakuje super i nie tylko pizza lecz każde danie i nie ma przypadków!!!
Nie wiem, co rozumiesz przez fast food albo jesteś wegetarianinem, albo nie byłeś nigdy w Amfiteatrze, bo nie wydaje mi się, że pierogi, naleśniki, schabowe, gołąbki czy makarony profesjonalnie przygotowane to fast ford…
Pomogła: 1 raz Wiek: 38 Dołączyła: 04 Sie 2008 Posty: 41 Skąd: okolice Wielunia
Wysłany: 2009-07-23, 12:03
Byliśmy wczoraj w Amfi na pizzy i rzeczywiście, rewelacyjna!
Zawsze prosimy o podwójny ser, ale pani przyjmująca zamówienie ostrzegła, że dają dużo sera do pizzy i lepiej zrezygnować z podwójnego. No i w sumie miała rację
Co prawda, ze starego Amfi najbardziej brakuje nam soku imbirowego do piwa, ale pomimo jego braku, chyba często będziemy tam wpadać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum