Jak lubię oryginalne Go west, tak to co podał d@wid wyłączyłem dokładnie po 41 sekundach. Ludzie nie mają już za grosz kreatywności żeby do hitu sprzed lat dodać mocniejszy bas, jakieś klawisze we Fruity Loops i z czymś takim ruszać na podbój parkietów? Btw. to temat o najlepszych utworach muzycznych a nie o takich których słuchamy w danym momencie. Od takich jest inny temat:) I tak, czepiam się, ale na wszelkie remiksy jestem cholernie uczulony
_________________ Chcialbym byc pewniakiem jak ty
Ale wole miec zlote serce
Wish you were here - Pink Floydów wymiata zgadzam sie! Ja ostatnio obczaiłem zespół który gra muzykę podobną do nich ale jeszcze w mixie z czyms innym tylko teraz nie wiem czym. Super sie tego słucha - zespół nazywa się Grizzly Bear. A świetna piosenka i swietny teledysk to własnie ten. Genialny zarówno sam teledysk jak i piosenka
Zreszta cała płyta jest świetna, warto posłuchać i warto poznawać nowe zespoły jak ja ten znalazłem i bardzo mi sie podoba!
Aha i jeszcze mi sie podoba piosenka Mansona Running to the edge of the world czy jakos tak i unkillable monster
_________________ miłego dnia Mrówek
Ostatnio zmieniony przez Archdevil 2010-07-30, 22:06, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 10 razy Wiek: 43 Dołączył: 21 Lip 2005 Posty: 1397 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-08-04, 10:01
sauce napisał/a:
koleżanko a znasz ,,Have a cigar"?
Sam nie wiem, czy bardziej lubię Have a cigar czy Wish you were here. Ale polecam Have a Cigar w wersji Briana May'a i Foo Fighters, genialne wykonanie
_________________ Art. 146, ust. 1: "Rada Ministrów prowadzi politykę wewnętrzną i zagraniczną
Rzeczypospolitej Polskiej."
Art. 133, ust. 3: "Prezydent Rzeczypospolitej w zakresie polityki
zagranicznej współdziała z Prezesem Rady Ministrów i właściwym ministrem."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum