Pomogła: 1 raz Wiek: 39 Dołączyła: 16 Mar 2009 Posty: 118 Skąd: Praszka
Wysłany: 2009-07-29, 14:29
Piłki nie mam, ale to się da załatwić. Nie ćwiczyłam jeszcze pilatesu, tylko streching... Myślę, że przyłączając się do grupy łatwo się nauczę. Przynajmniej mam taką nadzieję
_________________ Jedną z korzyści bycia bałaganiarzem jest to, że nieustannie dokonujemy fascynujących odkryć.
Miałam do czynienia z pilatesem w Tomficie przez 3miesiące. Bardzo fajne ćwiczenia, podobało mi się:) Nie korzystałyśmy co prawda z piłek, ale zakupiłam taką dla siebie. Ćwiczyłam w domu z myślą o swoim kręgosłupie. Na okres wakacji schowałam do pudełka robiąc miejsce w pokoju i robiąc sobie przerwę
Dla wszystkich miłośników tańca i fitness mam dobrą wiadomość - nowo otwarte studio BODY Design zapewnia wszystko o czym można było tylko do tej pory pomarzyć. Świetni instruktorzy, profesjonalni tancerze i bardzo urokliwe miejsce. To wysoka jakość przez cały rok, a nie tylko od święta.
Zapraszam wszystkich zainteresowanych yogą , fitnesem ,tańcem do szkoły LILLA HOUSE.
Zajęcia prowadzone są przez najlepszych trenerów .Zapraszamy na stronę www.lillahouse.pl
Pomógł: 18 razy Wiek: 33 Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 1578 Otrzymał 8 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2009-09-17, 00:54
Charyzmatyczny napisał/a:
kto jeszcze w tych czasach używa avasta który wszędzie wykrywa różnego typu robactwo (:
W takim razie zrobimy trochę OT (najwyżej potem gdzieś się to przeniesie). Jaki program zatem polecasz skoro sądzisz że Avast jest zły? Oczywiście mówimy o darmowych
_________________ I'd agree with you, but then we'd both be wrong
jak teraz wygląda sytuacja w Wieluniu związana z fitness i aerobic?
wiem,że jest w body, na wojska pols. jest i się płaci ok. 40-50 zł.
A gdzie jeszcze?
_________________ „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest i nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.”
1% ze swojego podatku na rehabilitację dziecka http://dzieciom.pl/podopieczni/4355
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum