Wysłany: 2009-08-05, 10:23 Czy to prawda, że w Wieluniu padła szóstka w DużymLotku?
Dziś u mnie w firmie był gostek, który chciął wykupić cały towar wymachując kuponem duzego lotka z zakreślonymi sześcioma liczbami, cztery z nich zapamiętałem i się zgadza, dwóch pozostałych nie pamiętam, a rano kupując gazety, dwie starsze osoby rozmawiały, że podobno ktoś wWieluniu trafil szóstke. Nie wiem czy gostek jaja sobie robił czy faktycznie wygrał szóstke.
Wiecie coś na ten temat?
Pomógł: 15 razy Wiek: 71 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 626 Otrzymał 10 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2009-08-05, 14:11
Sprawa jest mocno "dęta". Procedura totka mówi, że najpierw zgłoszenie telefoniczne we właściwym oddziale, później okres reklamacyjny 14 dni a następnie prze3kazanie wygranej na konto, czyli tak na oko około 20 sierpnia można dysponować kasą, inna spraw przyznać się do takiej wygranej to idiotyzm, takiego delikwenta odwiedzą wszyscy od złodziei poprzez mafię, na księdzu proboszczu kończąc wszyscy z wyciągniętą łapą "daj"
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2009-08-05, 18:08
red napisał/a:
Oj ludzie - nawet jesli wygrał to jego sprawa. Po co robic sensacje?
Niecodziennie ktoś trafia szóstkę w totka, a już z pewnością niecodziennie pada ona w Wieluniu, czy okolicach. I gdyby miało się okazać, że faktycznie ktoś trafnie wytypował te sześć cyfr, to sensacyjna ciekawostka zrobiła się sama, dlaczego więc nie próbować jej odkryć tutaj, na tym forum?
Większość tematów na Wieluń biz, to zagadnienia ocierające się o sensacyjne wieści , czyżby trzeba było zrezygnować z pisania tutaj .
A swoją drogą jeśli już ta główna wygrana ma być udziałem kogoś z Wielunia, to dowiemy się zapewne o tym przy okazji najbliższego losowania o 22.00 w POLSACIE. O ile się nie mylę to w dalszym ciągu informują gdzie padły szóstki . Chyba że się zmieniło, a ja o tym nie wiem
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2009-08-05, 18:48
Stu procentowa wiadomość, odnośnie trafienia głównej wygranej jest taka, że we wczorajszym losowaniu padły dwie „szóstki”, a każda płatna po ok. 2 285 052 polskich złotych.
Jest jeszcze jedna pewna wiadomość, to nie są moje pieniądze
Z ostatniej chwili
Chyba znalazłem odpowiedź na nurtujące nas pytanie;
Cytat:
Zwycięzca wysłał kupon wczoraj, w kolekturze 15/326 przy ul. Swojskiej 8 w Szczecinie. Zakład zawarty był metodą chybił-trafił za jedyne 2 zł, a przyniósł wygraną w wysokości aż 2 285 052 zł.
Druga "szóstka” padła w kolekturze we Wrocławiu.
Szczęśliwe liczby to: 9, 15, 18, 31, 42, 44. Do tej pory szczęśliwy gracz nie zgłosił się po wygraną.
Niechętnie zaglądam komuś do portfela, dlatego troche mnie takie coś irytuje.
Jedynie można komuś czymś takim zaszkodzić...
Jak to mówią - "wygraj milion w środę - będziesz miał milion przyjaciół w czwartek"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum