Nie myślałam o otwarciu już istniejącej kręgielni Tylko chodzi mi tutaj o pomysł na jaki wpadł Pan Andrzej tzn. czegoś totalnie nowego i innego Mógłby być nawet amerykański pub - ale taki naprawdę z prawdziwego zdarzenia
_________________ Kawa nigdy nie może być za mocna, a piękna kobieta - za słaba.
red, daj kapitał to i ja się dołączę do ich spółki
Kapitał to sobie trzeba samemu zorganizować. Kredyt, jakaś dotacja, pożyczka od znajomych... Każdy jest chętny do robienia biznesu ale najlepiej za cudze pieniądze i bez żadnego ryzyka.
Może nie do końca jestem zorientowany, co do wszystkich lokali w Waszym mieście....
Czego mi brakuje???
Jakiejś "klimaciarskiej" stylowej knajpki gdzieś w podziemiach-piwnicach starego miasta ale to przecież tylko Wieluń
No cóż.... nie każdy jest miłośnikiem muzyki typu disco, czy hip hop i smakoszem pizzy
Może nie do końca jestem zorientowany, co do wszystkich lokali w Waszym mieście....
Czego mi brakuje???
Jakiejś "klimaciarskiej" stylowej knajpki gdzieś w podziemiach-piwnicach starego miasta ale to przecież tylko Wieluń
No cóż.... nie każdy jest miłośnikiem muzyki typu disco, czy hip hop i smakoszem pizzy
czekam na coś takiego
- dziwic sie , że dużo nas wyjechało do np.Wrocławia
,
jestem ciekaw, czy gejpub w Wieluniu byłby udanym pomysłem. Zawsze to coś innego i nowego.
Niby miasto ma ok. 26 tysięcy mieszkańców, więc 1-2% dawałoby nam 260 - 520 potencjalnych klientów. Z drugiej strony, wątpię, by w małym mieście sporo osób ujawniało swoją orientację, a taki przybytek jest już dosyć metkujący
Jest gdzieś w okolicach jakiś lokal typu Nigtclub?
Coś jest w okolicach Wenecji i chyba w Sieńcu. Google maps w okolicach Wielunia pokazuje tylko dość oddalone miejsca, a i coś było wspominane w tym temacie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum