Wysłany: 2009-09-01, 16:47 BODY DESIGN - Studio Tańca i Fitness
Nowo otwarte Studio Tańca i Fitness BODY DESIGN to ekskluzywne, niepowtarzalne miejsce, w którym wyspecjalizowani instruktorzy tańca i fitness zadbają o Twoje ciało i duszę.
Dni otwarte 31.08 - 04.09.2009 godz. 15 - 20
BODY DESIGN to Taniec :
JAZZ
SALSA
ARABIAN DANCE
REGGAETON
HIP-HOP
NEW STYLE
BREAK DANCE
BODY DESIGN to Formy Fitness:
FAT BURNING
BUP
SHAPE
BODY STEP
ATAK NA BRZUCH
STEP
TBC
AREO-MIX
BODY DESIGN to Formy Prozdrowotne
BODY BALL
PILATES
STRETCHING
BODY & MIND
ZDROWY KRĘGOSŁUP
ZADBANA AMAZONKA
A ja byłam zobaczyć na żywo jak się prezntuje club i muszę przyznać, że powiało luksusem. Wnętrze bardzo ładne i przyjazne.
Razem z mamą szukałyśmy od jakiegos czasu dobrej formy sportu dla nas no i miłe zaskoczenie właśnie tam. Fachowo doradzono nam zajęcia i no już sie zapisalyśmy na BodyBall i ArabianDance . Pierwsze we wtorek więc zdam relację.
_________________ Co za czasy! Lot w kosmos trwa coraz krócej, jazda do pracy coraz dłużej.
glizda napisał/a:
Szkoda tylko że ceny mają troszkę wysokie
glizdeczko właśnie wróciłam i uwierz mi za tą cene warto iść. Body ball to cos dla mnie
Wierzę, ale ja ostatnio coś nie mogę się pozbierać i właściwie wszystko jest dla mnie teraz drogie ale może jak się sytuacja unormuje to się wybiorę na jakieś zajęcia
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
MATRIX [Usunięty]
Wysłany: 2009-09-09, 10:44
akirus napisał/a:
A ja byłam zobaczyć na żywo jak się prezntuje club i muszę przyznać, że powiało luksusem. Wnętrze bardzo ładne i przyjazne.
Wczoraj nie widziałam, na zajęciach wcześniejszych jacys chłopcy, których spotkałam w szatni. Zobaczymy dziś, na zajęciach z tańca.
A swoją drogą szkoda, że panowie tak niechętnie dbaja o swoje zdrowie i kondycję. Niektórzy pewnie wolą siłownie od ćwiczeń, ale moim zdaniem siłownia jest dla młodych, chcących sie podobać dziewczynom. A w pewnym wieku wypada zadbac chociażby o kręgosłup, czy brzuch.
Panowie do boju
_________________ Co za czasy! Lot w kosmos trwa coraz krócej, jazda do pracy coraz dłużej.
Ceny są jakie są, ale według mnie warto jest uczęszczać na takie treningi. Chodzę do BodyDesign na BreakDance i uważam, że pieniądze, które poświęciłem nie poszły i nie pójdą na marę. Dlatego polecam Wszystkim chętnym!
www.bodydesign.pl
Moi drodzy w dniu 12 grudnia od godziny 15 w studiu tańca i fitnes body design odbędą się warsztaty z Arturem Cieciórskim zwycięzcą 2 edycji You can dance!!
Pomogła: 2 razy Wiek: 40 Dołączyła: 19 Mar 2008 Posty: 133 Postawił 3 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-03-14, 12:52
Sorry, że wykopuję temat, ale interesuje mnie opinia osób, które uczęszczają do Body Design na kursy tańca, w szczególności Salsę i Arabian Dance.
Jakieś wrażenia?? Opinie?? Warto się zapisać??
Ja byłam się dzisiaj zorientować w zajęciach, pani bardzo miła, wnętrze super. Od nowego miesiąca na pewno na coś się zdecyduję, ale jeszcze rozmyślam nad konkretnymi zajęciami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum