No dokładnie a poza tym w Polsce nie można zrobić matury z religii katolickiej bo to kraj wolny wyznaniowo co z tego że 98% to katolicy ale od razu trzeba by robić egzaminy z judaizmu, prawosławia, religii ewangelickiej itd. No i zgadzam się z tobą co by miało być na takiej maturze.. Poza tym rozpatrzanie możliwości zdawania tej matury jest bezsęsem bo sama ta propozycja na kilometry śmierdzi populizmem i przygotowaniami do wyborów parlamentarnych... tyle że jak długo jeszcze ludzie nabierać się będą na populistyczne zagrywki Romana i jego kumpli (becikowe, senieralne, matura z religii)
Pomogła: 12 razy Wiek: 44 Dołączyła: 17 Lis 2005 Posty: 1648 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2006-01-22, 13:53
Mr.Raven, ale ja nie twierdze, że matura z religii to bezsens, tylko że nie w tej formie, w jakiej jest teraz mature ze sztuki czy w-fu tez da rade zorganizowac, tylko trzeba by dokladnie przemyslec forme
A ja nie traktują tego seio poprosu Jak dla mnie to kolejny spot reklamowy LPR który od razu podchwyciło RM chociaż władze kościoła też się od tego nie odrzegnują ale oni patrzą na to bardziej racjonalnie jakiś biskup się wypowiadał że to jest do zrobienia ale trzeba to bardzo dobrze przemyśleć i popracować nad tym.
Nie no czemu słuchacze RM czują się świetnie chyba jeszcze nigdy tak dobrze nie mieli... a co do rządu to nie jego wina raczej sejmu no i pierwszego kaczora RP
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum