Witam, ma ktoś jakieś ogólne pojęcie gdzie w okolicach wielunia można sie 'postrzelać'? chodzi bardziej szczegółowo o painball`a. Gdzie można postrzelac, jaka cena, czy mozna wypożyczyć sprzęt i czy dobry teren?
Chyba nie ma jako takiej wypożyczlni sprzętu w naszych okolicach. Wiem , że jest zorganizowana grupa, która biega regularnie po lasach (np. Kamion). Tylko oni mają swój sprzęt... Mam kontakt do jedej osoby z tej grupy. Jeśli byłbyś zainteresowany to daj znać na PM.
niestety, nie posiadam własnego sprzętu więc to chyba jednak odpada
hajen W trakcie przeprowadzki do Wielunia 4x2+8x1x1+2+1
Pomógł: 27 razy Wiek: 35 Dołączył: 17 Mar 2007 Posty: 1451 Piwa: 29/26 Skąd: Wieluń/Warszawa
Wysłany: 2008-10-19, 21:39
Wlasnie w sobote bylem sie postrzelac 3 godziny zabawy, wypozyczenie sprzetu to 30zl + koszty amunicji Mnie wynioslo 60zl a nie oszczedzalem na kulkach.
Odezwij sie na gg to Ci dam kontakt do znajomego, ktory da Ci numer do goscia, ktory wypozycza.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum