Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2009-09-28, 16:23 Wygraj 40 mln złotych !!!
Totalizator Sportowy zafundował społeczeństwu polskiemu, i nie tylko, niezłą dawkę świeżej adrenaliny w postaci 40 milionów złotychza trafnie wytypowaną szóstkę w Dużym Lotku.
Zatem jeśli ktoś z forumowiczów jest taką kwotą zainteresowany, i nie straszne są mu stresy z tytułu posiadania takiej kasy , to pora udać się do najbliższej kolektury. A trzeba się śpieszyć, bo to pełne emocji losowanie już jutro, czyli 29.09.2009 wtorek .
Osobiście, jakiś mały kuponik z mizernymi pięcioma zakładami prostymi, pewnie też sobie zafunduję, ale to już nie te czasy, kiedy można powiedzieć grałem namiętnie . Zresztą chyba takich jak ja jest więcej, bo nie widać już takich ogromnych kolejek w kolekturach, jak choćby na początku zaistnienia kumulacji .
A jakie są Wasze apetyty na 40 mln złotych? Zagracie, czy raczej będziecie liczyć na siebie i …….. sami zechcecie pomnożyć ewentualne pieniądze, którymi moglibyście „zasilić” budżet TS.
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
40 mln. obok takiej kumulacji nie można przejść obojętnie. A zatem dziś się okaże, kto stanie się szczęśliwcem posiadania tej zawrotnej sumy pieniędzy, czy może kumulacja przejdzie z kolejną zawrotną sumą na następne losowanie, lub ową sumą podzieli się kilka szczęśliwców.
a to jakies zmiany reguł w totku są że taka kasa ??
Nie wiem czy już, bo nie grywam, ale słyszałam, że kupon ma teraz kosztować 3 zł, kumulacje mają być częściej, no i są wyższe progi wygranej (dokładnych nie znam).
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2009-09-29, 19:15
Cytat:
kumulacje mają być częściej
To stwierdzenie musi dawać trochę do myślenia, nieprawdaż? Przecież kwestia kumulacji, to trafnie wytypowana szóstka padnie, albo nie . Czyżby zatem ktoś trzeci ingerował w ten fakt (oprócz sił nadprzyrodzonych oczywiście ).
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
dawid W trakcie przeprowadzki do Wielunia się gra, się ma
Pomógł: 14 razy Wiek: 44 Dołączył: 27 Sie 2006 Posty: 1173 Piwa: 14/19 Skąd: znienacka
Wysłany: 2009-09-29, 20:23
W Bułgarii jakieś 3 tyg do tyłu w dwóch losowaniach pod rząd padły te samy liczby
Czysty zbieg okoliczności
Sprawę badało nawet MSW Bułgarii i żadnych nieprawidłowosci nie stwierdzono
_________________ Potrzebujesz DSL-a, Neostradę? Call me 502-408-902
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2009-09-29, 21:36
Nie trafiłem żadnej Mój brat stwierdził, że w zdrapce krzyżówce częściej można coś wygrać.
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
dawid W trakcie przeprowadzki do Wielunia się gra, się ma
Pomógł: 14 razy Wiek: 44 Dołączył: 27 Sie 2006 Posty: 1173 Piwa: 14/19 Skąd: znienacka
Wysłany: 2009-09-30, 07:18
ja postawiłem systemowo 9 cyfr i ........ zero, nawet głupiej "jedynki"
_________________ Potrzebujesz DSL-a, Neostradę? Call me 502-408-902
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum