Wysłany: 2009-06-25, 21:16 Zielone Imperium - gra online
www.zieloneimperium.pl - polecam na zabicie wolnego czasu
Gra polega na uprawianiu ogródka.
Żona mnie zaraziła i powiem szczerze, że ciekawie zrobiony morderca nudy
Pomógł: 46 razy Wiek: 44 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 3905 Piwa: 79/18 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2009-11-11, 22:35
Grałem w to kilkanaście dni i z pożeracza nudy zrobił się nudny pożeracz czasu. Tym bardziej że jak to zwykle w darmowych grach bez opłacenia "ułatwiaczy" gra się robi trochę bardziej uciążliwa.
Ale najbardziej zabijało mnie to, że przy nieograniczonej podaży warzyw na farmie B... (jak mu tam jest?) który sprzedawał jakieś warzywo powiedzmy po 0,10/szt (nieograniczona ilość) to ludzie sprzedawali/kupowali na targu to samo warzywo za cenę wyższą (czasem znacznie wyższą)
_________________ Ludzie dzielą się na tych, którzy lubią koty i na pokrzywdzonych przez los...
Pomogła: 18 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Lut 2006 Posty: 1016 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2009-11-12, 10:19
ja przestałam w to grać jakiś czas temu znudziło mi się ;p teraz uprawiam pole na facebooku tam są nie tylko rośliny, ale i zwierzęta domy itp dla mnie dużo fajniejsze od zielonego imperium
_________________ W naturze człowieka leży rozsądne myślenie i nierozsądne działanie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum