Załadowało się... obejrzałem... aaaa! Najpierw zabójstwo w afekcie za błędy... INDYWIDUŁALNIE uaaaa! mocne, mocne! Cholera... cieńki jestem Oddam mu dyplom Ale nazwiska zazdroszczę...
O rany! Patrząc na te piękne zdjęcia, fotomontaże i kolaże zdołowałem się strasznie. Nie pozostaje mi nic innego jak porzucić mój zawód zakopać komputer i aparat głęboko pod ziemią i zacząć żyć w górach z niedźwiedziami - gdyż nigdy nie osiągnę takich efektów.
Jestem wyjątkowo rozczarowany swoim brakiem wyobraźni. Ja nigdy bym nie wpadł na to, że stronę internetową (patrz szablon) można zrobić w jednym pliku *.jpg. I po co ta cała optymalizacja skoro i tak nigdy nie uda mi się zrobić efektu zdjęcia 3d.
Co tu daleko szukać... http://www.fotodamian.pl/...%20studio/#foto - zdjęcie 6c jest też parę innych kwiatków, jak lewitacja pary młodej (foty np. x11, x15) itp. Może nie tak profesjonalnie jak z aukcji allegro, ale dla konesera też się coś znajdzie
zobaczcie co pierwsze kupił nasz "miszcz" na allegro. Z ciekawości pociągnę temat i kupię jakieś zdjęcie u kolegi. Wyślę mu jakiegoś rawa zobaczymy jak sobie poradzi.
Poczytajcie komentarze negatywne, też dobra historia.
A swoją drogą patrząc na poziom niektórych komercyjnych fotek, to trzeba by się zastanowić czy się za to nie wziąć skoro niektórzy biorą dobrą kaskę za totalne gnioty.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum