_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2009-11-24, 19:24
Nie straszcie, że w Wieluniu jest tak nudno! Siłownia Tomfit na ul. Wojska Polskiego http://www.tomfit.pl/, Black na Sieradzkiej - kręgle i inne (nie byłem, nie wiem)
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2009-11-26, 17:22
mc1 napisał/a:
dane jest mi spedzic tydzien w wieluniu. czy miasto oferuje jakies formy rekreacji
mc1, po pierwsze wiemy że miasteczko Wieluń to nie to samo co miasto Wrocław, ale i jedno i drugie piszemy z wielkich liter (taka przyjęta prawidłowość, wyobraź sobie , no chyba że Wrocław ma inaczej ).
mc1 napisał/a:
zalezy mi raczej na fizycznych formach rekreacji tj. silownia, tenis. jakis pomysl?
Będziesz tydzień, musisz być niezłym fanatykiem, że nie wytrzymasz siedmiu dni, nawet na „obcym” terenie bez swoich „przyzwyczajeń”. Chociaż, to oczywiście Twoja sprawa. W kwestii tenisa, Młodzieżowy Dom Kultury w Wieluniu dysponuje kortami do tej gry. Gdzie jest MDK? Cóż, przekornie nie powiem, szukając go, bo przecież musisz zagrać w tenisa, będziesz miał okazję poznać bliżej to urocze miasteczko.
Cytat:
mozna jeszcze pograc w kosza albo w pilke na orliku przy sztucznym oswietleniu
mc1 napisał/a:
gdzie dokladnie i kiedy, i jakie podloze jest? chodzi o pilke.
A tutaj to już będę złośliwy, i powiem wprost, przepraszam za to . mc1 ale walisz „wioskę”, aż miło poczytać . Popykasz w kosza kilka, kilkanaście minut, zresztą o ile pograsz, a dopytujesz o takie szczegóły, że śmiech bierze . Chciałeś pokazać jaki z Ciebie światowiec, a wyszło …… .
PS. przepraszam administrację forum za taki ton posta, ale nie mogłem się powstrzymać . Zrozumiem jeśli post zostanie usunięty .
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum