Wysłany: 2009-11-18, 11:18 Gdzie na sylwestra?
Jak w temacie, gdzie idziecie, badz poki co planujecie, spedzic tegorocznego sylwestra? W jakim lokalu juz byliscie w poprzednich latach, gdzie jest w porzadku, gdzie nie, jakie ceny. Czas sie tym tematem zajac
Rok temu byłem w Skrzynnie było dobrze, na dole bawiła sie młodzież, na górze dorośli, pokaz fajerwerek był, jedzenie dobre, muzyka ok.
Teraz wybieram się z panną do Mierzyc, ma być tam impreza typowo młodzieżowa na 130osób.
80zł od osoby biorą, zostało może jeszcze kilkadziesiąt miejsc... Myślę że będzie udana impreza.
Kilka dni temiu podjęto decyzje o organizacji Sylwestra w Łaszewie.
Impreza młodzieżowa, 75zł/osoby. 2 lata temu było dobrze - muzyka, jedzenie, fajerwerki. Chociaż czasem wystarczy dobre towarzystwo i butelka/i Finlandii
Pomógł: 1 raz Wiek: 54 Dołączył: 16 Paź 2009 Posty: 112 Piwa: 4/9 Skąd: pod lasem
Wysłany: 2009-11-26, 22:24
Butelka Finlandiiiiii jest podstawą >ale>ale:
Są też inne .... fundamenty
Ostatnio bawiliśmy się w Kamionie. Było ok i oprócz fundamentów był też dach i nawet wieżyczki:) Teraz też się tam wybieramy
a mam takie pytanie moze ktos wie gdzie sa jeszcze jakies zapisy na bal sylwestrowy ?? i jaka cena ich jest ?? jak by ktos cos wiedzial niech napisze moze byc z okolic wielunia bo wiem ze po tych lepszych knajpach imprezy sa dosyc drogie a w takich Mierzycach czy cos jest taniej i lepiej ogolnie
Zapraszam na Sylwestra do AMFITEATRU. Ciepłe dania, zakąski, ciasto, napoje w cenie 280zł od pary. Oprawą muzyczną zajmie się Pan Krzysztof Poznerowicz. Tel. 696 472 483
Sylwester.jpg
Plik ściągnięto 158 raz(y) 171,77 KB
Ostatnio zmieniony przez Iziaberka 2009-12-15, 22:32, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum