Wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek, życze Ci zdrowia, szczescia i pieniedzy hihihi udanej imprezki urodzinowej, choc tego życzyc nie trzeba juz ja sie z Sylą postaramy WLKP i buziaki
A tu od Syli życzenia, z tego względu tu bo się wy....psuło chwilowo postowanie
Dziś Twojego święta pora,
Więc z rana wskazana szklanka jabola.
Już od rana wielki ruch,
Stań przed lustrem, wciągnij brzuch,
Jeśli nie chcesz się stresowac,
Musisz ostro zabalowac
Najlepsze życzenia dla Izabeli wysyłam wlasnie teraz Jaaaa (Syla). WLKP
Jesli na 100% jestes pewny ze tak jest to zwracam honor i przepraszam za psucie wataku. Ja nie znam, dlatego nie bede wylewna w zyczeniach. Sa jednak przesłanki, które pozwalaja mi wnioskowac, ze zyczenia były złozone mechanicznie. Nie wykluczam pomyłki z mojej strony.
Wysłany: 2006-02-03, 11:33 Podziękowania za życzenia
Chciałam wszystkim znajomym bardzo serdecznie podziękować za życzenia urodzinowe i przepraszam,że tak pózno ponieważ nie zawsze mam dostęp do internetu WLKP dla Syli,Basi, J-a-r-a i Ferbika
Myślę, że to indywidualna sprawa każdego, kto komu życzenia składa, po to w końcu jest ten dział, a co do tego wątku to sądzę, że jedynie Izy nie zna Arch.
dokladnie, to jest forum internetowe, gdzie nawet jak sie kogos nie zna live to mozna go polubić w necie a każde życzenia są miłe, nawet od nieznajomej osoby ale jak Dominika Ci to przeszkadza, to na drugi raz Tobie nikt życzen nie musi skladac
Basiaaa, ale pojechałaś...
Teraz Cię Moderator usunie, zablokuje, w ogóle kilim...
Mam nadzieje, że nie będzie to dla Ciebie ciosem, że nie będziesz się moczyc. Będziesz mogła wypłakac się Syli w mankiet, przy szklance jabola w TR
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum