Pomógł: 3 razy Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 1504 Piwa: 17/150 Skąd: z północy
Wysłany: 2009-12-17, 15:14 Panie Starosto!
W tym temacie proponuję wrzucać wszelkie uwagi do Starosty
Ja pierwszy:
Czy moglby Pan wyjasnic wszystkim mieszkancom Powiatu Wielunskiego, jaka jest przyczyna obcenego zadluzenia Wielunskiego szpitala Kto za nie odpowiada W jaki sposob szpital zniwelowal zadluzenie do 27 mln zlotych z "nie tak dawnych" 40 mln (patrz wypowiedz Pana Stepnia w RZW z dnia 15.12.09) Jak to mozliwe, ze w czasach kryzysu szpital wypracowywuje kolosalny zysk, a w czasach dobrej koniunktury popada w drastyczne dlugi
Dziekuje
Panie Starosto !
Dlaczego w Starostwie są dwa samochody służbowe i dwóch kierowców na etacie ?
Jakie są roczne koszty utrzmania samochodów i kierowców ?
Panie Starosto !
Dlaczego w Starostwie są dwa samochody służbowe i dwóch kierowców na etacie ?
Jakie są roczne koszty utrzymania samochodów i kierowców ?
A ile wg. Ciebie powinno być?
_________________ S. J. Lec
Czasami ciemno od skrzydeł anielich
Nie wiem. Nie mam samochodu !
Bardziej chodziło mi o to, czy w Starostwie niezbędne są aż dwa służbowe auta ? Burmistrz ma jeden samochód służbowy i wystarcza ...
Tak samo jak jest v-ce burmistrz Tylko że starosta częściej pracuje poza starostwem niż burmistrz poza ratuszem. A kierowcy poza wożeniem starosty mają inne zadania.
_________________ Chcialbym byc pewniakiem jak ty
Ale wole miec zlote serce
Starosto! Po cholerę utrzymuje pan Urząd Zatrudnienia o 45 etatowej strukturze, skoro macie do zaoferowania tylko dwa stanowiska pracy (podejrzewam, że wirtualne)? Czy w pańskim zamiarze jest, aby Urząd Zatrudnienia dawał zatrudnienie jak największej liczbie urzędników? O kompetencjach tychże nie chce mi się nawet wypowiadać, bo stało się to nudne. Nie uważa pan, że 22 urzędników na jedno proponowane stanowisko pracy to trochę dużo? Co zamierza pan zrobić aby dać im "rzeczywiste" zajęcie? Ci ludzi muszą się potwornie nudzić. Może odśnieżanie ożywiłoby pańskich urzędników?
chodziło ci chyba o Powiatowy Urząd Pracy ? wiemy, że jest ogólne bezrobocie to co ma robić ? sam rozkręcać interesy w naszym imieniu. Nie prawdą jest też sytuacja że 22 osoby obsługują jednego bezrobotnego, pamiętajmy że przydzielane są staże w ramach środków unijnych oraz roboty interwencyjne i wydaje mi się wiele spraw różnych o których nie mamy pojęcia. Najlepiej pozwalniajmy wszystkich bo skoro ja nie mam pracy to niech i inni nie mają jakie to polskie . . .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum