Ja chętnie kupiłabym sobie płaszczyk na jesień. Co prawda mam czarny, do kolan, ale przydałby się jakieś krótszy w jasnym kolorze, może beż lub popiel. Poluję również na botki. Interesuje mnie coś w tym stylu, tylko - kolor czarny, niższy obcas i najlepiej zakryte palce.
Niestety większość jest na wysokim, są też niewygodne. Będę musiała poszukać w innym mieście.
Ja postanowiłam zaszaleć na zimę i kupić płaskie, totalnie płaskie oficerki. Niech nogi trochę odpoczną przez tą zimę. Przy okazji, polecam kolekcję RYŁKO.
Ja postanowiłam zaszaleć na zimę i kupić płaskie, totalnie płaskie oficerki. Niech nogi trochę odpoczną przez tą zimę. Przy okazji, polecam kolekcję RYŁKO.
No i prawidłowo.
Ja kupiłam zamszowe kozaki na wyższym, ale płaskim obcasie, niezwykle wygodne. Do tego preparat do pielęgnacji zamszu i specjalną szczotkę do ich czyszczenia. Wygoda ponad wszystko.
Dominika, po tych zakupach w sklepie z bielizną nic dziwnego, że się spłukałaś Tez jestem chora jak widzę piękną bieliznę Nie martw się za jakiś czas coś sobie kupisz.
A u mnie nadeszły czasy "chude" i niestety nie mogę zbytnio poszaleć
Ale stwierdziłam że przydałyby mi się czarne spodnie jakieś fajne, dziś się wybieram na miasto to może coś uda mi się znaleźć fajnego i niedrogiego
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Do mnie tez nie przemawia. Ja też szukam spodni, w sumie brakuje mi wielu spodni:D szarych, czarnych, z jeansu, z materiału, itd. Achh, tyle by sie kupiło. Szukam też kardiganów, ale akurat takie jakie chce zniknęły,nie ma tych kolorów.
Jak z materiału, to w VERTUSIE też jest firma Aggi. http://sklep.aggi.pl/index.php drugi sklep mają w Krakowie. Fajne ciuchy i dobre gatunkowo. Spodnie też miewają. A jak nie w Aggi/ Vertusie, to na rogu Kaliskiej w Regardzie, albo w drugim ich sklepie to już chyba jest ul. św. Barbary. Jak jestem w Wieluniu, to zazwyczaj wchodzę do tych 3 sklepów. No tylko tam ceny będą od 120 w górę...
Kupiłam sobei dwa, długie kardigany dzisiaj, nie zgadniecie za ile jeden czarny za 35,a drugi za 29 niebieski, taki przydymiony granat w tym sklepie na Zamenhoffa, nie pamietam nazwy. Są tam dwa sklepy, to w tym drugim od strony Kaliskiej. Były przecenione, nie mają żadnych wad. Został jeden w rozmiarze L/XL tylko nie pamiętam czy czarny czy niebieski.
W kazdym razie opłaciło mi się.
Spodni też szukałam, ale jakoś trudno mi znaleźć odpowiednio dobrane spodnie i jeszcze takie, żeby mi pasowały.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum