Już wkrótce otwieramy nowy club "CIACHO" w miejscowości Sieniec pod wieluniem. CIACHO CLUB. Ideą przy powstawaniu clubu są niskie ceny, dobra muzyka i zdanie przyszłych klubowiczów odwiedzających nasz obiekt.
Będziemy bardzo wdzieczni za Państwa wypowiedzi w tym temacie.
Zapraszamy na oficjalną stronę internetową clubu http://ciachoclub.pl
Niebawem więcej informacji.
Pozdrawiamy
Team Ciacho Club
Ostatnio zmieniony przez DZIENWDZIEN 2010-02-04, 19:01, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 13 razy Dołączył: 26 Sie 2009 Posty: 1171 Skąd: Skąd?
Wysłany: 2010-02-01, 00:51
Ciacho Club mówią na imprezę otwartą już 10 lat temu (Chicago Club) z powodu wypalenia literek na dachu, widoczne były tylko C i ago Club
Ale pomysł oczywiście dobry. Jeszcze fajnie jakbyście mogli nas poinformować gdzie znajduje się lokal.
Ciacho Club mówią na imprezę otwartą już 10 lat temu (Chicago Club) z powodu wypalenia literek na dachu, widoczne były tylko C i ago Club
Ale pomysł oczywiście dobry. Jeszcze fajnie jakbyście mogli nas poinformować gdzie znajduje się lokal.
A co z imprezą w Mazurku w Osjakowie? Nie będzie jednak, była taka informacja przez jakiś czas na stronie, teraz już nie ma bo strona się zmieniła(na plus).
_________________ Żeby tak zarobić i się nie narobić;)
To trzeba być koniecznie ciachem żeby wejść do tego klubu
Przyznam że nie wiem jak wygląda ten lokal. Zapytam więc:
Jak duża będzie powierzchnia taneczna? Jaki typ muzyki będzie tam bawił klientów?
Leveile Soleile
Wiesz nie chciałem używać słowa admini czy moderatorzy więc musiałem znaleźć jakiś dobrze pasujący zamiennik w postaci " Panowie najbardziej aktywni w dziale na literę E"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum