Wysłany: 2010-02-01, 23:26 Szukam pracy na ferie :)
Witam wszystkich mam pytanko Jest moze ktos zorientowany czy jest jakas praca w okolicach Wielunia na ferie ?? Jesli tak to prosze o kontakt gg 3591911
Pamiętam jakieś 6-8 lat temu roznosiłem gazety Kurieru Wieluńskiego czy jakiejś innej gazety. Płacili od sprzedanej sztuki całkiem nieźle jak na tamte czasy
Mieszkałem pod mostem i jakoś sobie musiałem radzić
A na poważnie...
Jeśli chodzi o ulotki...
Poszukajcie "agencji" działających na terenie woj Łódzkiego które pewnie mają jakieś zlecenie na dłuższy czas.
Ja pamiętam jeszcze mając te 12-14 lat chyba chodziłem w wakacje po Wieluniu po większych sklepach i pytał się o roznoszenie ulotek.
Wiem że kiedyś w Plus GSM na rogu Śląskiej i Wojska Polskiego zaproponowali 3gr od ulotki, co by całkiem sporo jak ta tamte dawne czasy. Trzeba ruszyć się i pytać, w końcu duchy nie roznoszą ulotek na osiedlach tylko ludzie.
Kiedyś nawet rozmawiałem z jednym panem co roznosił ulotki i wziąłem kontakt do agencji reklamowej/jakieś firmy co się tym zajmowała gdzieś w promieniu 10km od Wielunia.
Trzeba zrobić "rundkę" po firmach i wypytywać o zlecenia
Pomógł: 11 razy Dołączył: 18 Maj 2007 Posty: 449 Piwa: 12/1 Skąd: z samiutkiego piekła
Wysłany: 2010-02-03, 20:50
Mateusz napisał/a:
na rogu Śląskiej i Wojska Polskiego
No masz u mnie browara jak mi wytłumaczysz gdzie to jest....
Bo jeśli chodzi o róg Kopernika i Wojska Polskiego albo róg
Śląskiej i Kopernika to Ty wisisz mi browara
No masz u mnie browara jak mi wytłumaczysz gdzie to jest....
Bo jeśli chodzi o róg Kopernika i Wojska Polskiego albo róg
Śląskiej i Kopernika to Ty wisisz mi browara
Ale już tam nie ma lokalu Plus GSM, był kilka lat temu
Chodzi mi o to skrzyżowanie Kaliska, Śląska??, WP, Sieradzka.
Fakt... Kopernika, który myli mi się z tym osiedlem.
Chodzi mi o to skrzyżowanie Kaliska, Śląska, WP, Sieradzka.
Ja bym się bał takiego wieluniaka o drogę zapytać...
Specjalnie dla Mateusza wersja skrzyżowania Kaliska, Śląska, WP, Sieradzka.
ex-Moderator (taka nowa ranga na forum jakby ktoś nie wiedział) Mateusz upomina Administratora Ferbika o nieodbieganie od tematu dyskusji jaką jest poszukiwanie pracy na czas Ferii.
Dalsze posty nie na temat zostaną skasowane a autorzy ich zostaną hojnie wynagrodzeni w postaci ostrzeżeń.
Upominam również że kolor fioletowy jest zarezerwowany specjalnie dla ex-Moderatorów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum