czy już są wstępne plany i założenia co do Dni Wielunia 2010?
I czy ktoś mi może powiedzieć kto za to odpowiada organizacyjnie?
Kiedy jest/był przetarg (o ile jest rozpisywany) i gdzie można znaleźć jakieś info na ten temat...
czy już są wstępne plany i założenia co do Dni Wielunia 2010?
I czy ktoś mi może powiedzieć kto za to odpowiada organizacyjnie?
Kiedy jest/był przetarg (o ile jest rozpisywany) i gdzie można znaleźć jakieś info na ten temat...
Planów i założeń nie znam ale wiem już kto zagra , w Wieluniu ma byc Sumptuastic , a w Działoszynie napewno Kombi i T.Love ,wiem to z pewnego zródła
w Wieluniu ma rownież spiewać Bartosz Jagielski i z tego mi wiadomo w działoszynie i pajęcznie tez go będzie można na żywo usłyszeć z materiałem z nowej CD
ale ktoś mi odpowie kto to organizuje?
czy był rozpisany jakiś przetarg na organizację, jak to się powinno odbywać?
kto wybiera artystów?
Wydaje mi się że dni miasta organizuje Urząd Miasta. Pewnie konkretnie wydział promocji (ten słynny wydział od nie-pozyskiwania funduszy europejskich).
Nie wiem czy powinien byc organizowany przetarg na organizacje dni miasta...
Pomógł: 4 razy Wiek: 37 Dołączył: 01 Mar 2008 Posty: 252 Piwa: 2/3 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-02-19, 01:46
Marekzdw napisał/a:
w Wieluniu ma rownież spiewać Bartosz Jagielski i z tego mi wiadomo w działoszynie i pajęcznie tez go będzie można na żywo usłyszeć z materiałem z nowej CD
Wydaje mi się że dni miasta organizuje Urząd Miasta. Pewnie konkretnie wydział promocji (ten słynny wydział od nie-pozyskiwania funduszy europejskich).
Nie wiem czy powinien byc organizowany przetarg na organizacje dni miasta...
W większości cywilizacji są organizowane właśnie przetargi na organizacje tego typu imprez, żeby uniknąć właśnie subiektywnych wyborów imprez zależnych od jednego pana czy pani, której akurat w tym roku podoba się dany wykonawca.
Poza tym wszystko jest wtedy przejrzyste ile miasto za co płaci, typu: ochrona, technika (scena, oświetlenie, nagłośnienie), toalety, catering i przede wszystkim wykonawcy.
Nikt nie zarzuci w ten sposób, że dana firma obsługuję dane działanie przez układ czy znajomości...
Chyba, że organizator, czyli UM jest w stanie "wylegitymować się" działaniami dlaczego dana firma obsługuje taką czynność.
Wysłany: 2010-02-20, 20:22
Ciekawe czy dożyje występu w moim mieście jakiegoś
ARTYSTY .
LAO CHE np
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum