Problem z aqq. Nie mogę zaimportować kontaktów z gg, nieważne czy w pliku .txt czy .xml. Program działa, wyszukuje kontakty, mogę rozmawiać z ludźmi. Gdy próbuję zaimportować z serwera to niby wszystko jest ok, ale kontakty się nie pojawiają. Gdy chcę z pliku to pojawia się taki komunikat:
A jakiś inny komunikator? Najlepiej coś jak gg 7 bo do niego się najbardziej przyzwyczaiłem Tylko nie miranda czy tlen bo one mnie jakoś nie przekonały.
_________________ Chcialbym byc pewniakiem jak ty
Ale wole miec zlote serce
Z tego co mi znajomi mówili i z tego co sam dawno temu podczas przygody z aqq zauważyłem to dość przyjemny komunikator. I na bezpieczeństwo też nikt się nie skarżył. Z tego pandidona można przesyłać pliki na gg? Z kompa korzystam praktycznie sam a i włamywać mi się raczej nikt nie ma po co. A konto jabbera i aqq nie jest mi do niczego potrzebne bo korzystam tylko z gg. Chyba jednak wrócę do gg 7.cośtam bo to najbardziej mi odpowiadało a na to nowsze gg wrócę jak ktoś z większym numerem będzie chciał ze mną porozmawiać (a komunikat o tym dostaje się automatyczne na starych wersjach gg).
_________________ Chcialbym byc pewniakiem jak ty
Ale wole miec zlote serce
Pomógł: 13 razy Dołączył: 11 Lis 2006 Posty: 3119 Otrzymał 6 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-02-26, 21:52
stefan to dziadostwo z portalu interia.pl Też kiedyś miałem i porównując z komunikatorami które testowałem to wielki badziew Pozwalał chyba gadać z sieciami gg i tlen.
@yabos stare wersje dziadu-dziadu nie obsługują długich opisów i nie możesz rozmawiać z ludzmi, którzy maja długie nowe numery i nie obsługją nowych statusów;p
nie wiem czy pandion pozwoli przesłac pliki do gg.
Dominika napisał/a:
Znajoma miała kiedyś "stefana" i z tego co wiem, to nie narzekała.
ja używałem kiedyś skype, tlen, MSN,AIM ( america on line instant messenger http://products.aim.com/ bo kumpla miałem w usa) ICQ,wpkontakt,spik,aqq i inne badziewia obsługujęce powyższe protokoły sieciowe IM
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum