Odświeżam i pytam
Jak na dzień dzisiejszy wygląda sytuacja siłowni w Wieluniu - zmieniło się coś?
Nic nowego
Jak chcesz poznać ciekawych ludzi, potrenować i nie szastać kasą to IronMan koło basenu na POW będzie dobrym wyborem.
A jak wolisz sam trenować czy z kolegą to zainwestuj w sztangę, hantle, obciążenia, ławeczkę, drążek i zaprzyjaźnij się z forum sfd.pl(dieta, ćwiczenia) oraz treningiem Full Body Workout.
Chyba się tam wybiorę, ale ile życzą sobie za miesięczny karnet? I jak jest z wyposażeniem?
Jeżeli chodzi o TomFit, miesięczny karnet Open 120 zł.
Jeżeli chodzi o wyposażenie, to są 3 bieżnie, 2 orbitreki, 2 rowerki, 2 ławeczki "stałe", 2 z regulacją, masa obciążenia i hantli, maszyny na których wyćwiczysz większość partii mięśni (brzuch, biceps, triceps, barki, uda, łydki, klatka i mięśnie pleców), modlitewnik, 3 gryfy proste olimpijskie, jeden łamany olimpijski i jeden zwykły, tzw. bramka
Chyba się tam wybiorę, ale ile życzą sobie za miesięczny karnet? I jak jest z wyposażeniem?
IronMan - Karnet 40zł, ale jak zapłacisz z góry za kilka miesięcy to możesz z Andrzejem się "dogadać"
Jakie wyposażenie? Myślę że jest tam dużo sprzętu, chociaż zawsze się znajdzie osoba która powie np. że brakuje jej suwnicy Smitha czy czegoś tam jeszcze.
Większość ćwiczeń zrobisz sztangą, a maszyn według mnie masz dostatek na tej siłowni koło basenu.
Zresztą, możesz przyjść sobie poćwiczyć jeden dzień i wtedy ocenisz czy warto.
np. że brakuje jej suwnicy Smitha czy czegoś tam jeszcze.
Większość ćwiczeń zrobisz sztangą, a maszyn według mnie masz dostatek na tej siłowni koło basenu.
chyba dawno nie byles bo suwnica smitha jest:P
ja tam cwicze i nie narzekam;)
Zawsze ktoś może powiedzieć że mogły by być dwie a nie jedna Byłem tam kilka miesięcy temu, chodzi mi o przykład
Swoją drogą, dużo ludzi myśli że jak w siłowni masz pełno sprzętu(atlasów co kosztują po kilka tysięcy złotych i jeszcze na dodatek płacisz karnet po 80-100zł to efekt będziesz miał x razy lepszy niż na siłowni za 40zł karnet
Najlepsze ćwiczenia - najprostsze z wolnymi ciężarami - sztanga, hantle, gdzie uczysz się poprawnej techniki a nie maszyny. Zaś zaoszczędzoną kasę masz na odżywki czy coś innego.
[ Dodano: 2010-03-03, 18:21 ] HandOfFury
Powodzenia i życzę rozstępów
[ Dodano: 2010-03-03, 18:24 ]
Goro napisał/a:
Gorąco polecam TomFit super sprzecik no i ludzie z którymi da się porozmawiać na poziomie:)
A gdzie indziej na poziomie się nie da porozmawiać ??
mysle ze na kazdej silowni jest szacuneczek;) nie spotkalem sie jeszcze z zczyms tkaim zeby ktos sie z kogos smial, powiem wiecej niektorzy ( robiący swoj trening) nie mogąc patrzec na błedy w cwiczeniach innych , przestają robic swoje i pomoga wytłumaczyc temu co źle robi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum