Kazza nie pobiera żadnych plików.Wyszukuje wybrane pliki próbuje sie łączyć ale nie pobiera.Ode mnie też chcą pobrac ale też nie mogą.Nie było nic robione w ustawieniach.Problemy zaczęły się od Piątku 30,09,05
Pomógł: 59 razy Dołączył: 12 Sie 2005 Posty: 3155 Otrzymał 7 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2005-10-04, 10:11
Problem moze tez byc w łączach internetowych jakie posiadasz - mozliwe ze administratorzy poblokowali programi P2P typu kazaa itd. Szczególnie często zdarza sie to w sieciach kablowych.
Hmmm. Faktycznie cos było nie tak podczas weekendu... ja osobiście akurat nie korzystalam z zadnego z programow ale z tego co wiem na azureusie też nie mozna bylo pobrac, porty były zablokowane zdaje się... coś w kablówce było zmienione, zreszta tak jak napisał administrator
no ale teraz podobno juz pobiera chociaż powoli - ale to nic nowego...
ja ostatnio wygrzebałem w sieci programik o nazwie Ares , wyglądem jest bardzo zbliżony do kazaa. Muszę przyznać, że śmiga świetnie i bez żadnych zgrzytów. Ma bardzo przyjazny wygląd i co najważniejsze nie ściąga żadnych śmieci.
Dla osób zainteresowanych link do pobrania programu
_________________ >>>...całe życie to jedna wielka gra...<<<
MiLeNa [Usunięty]
Wysłany: 2006-05-04, 15:49
Hm z koleji ja pobralam sobie ostatnio Shareaze..no nawet jestem zadowolona,lecz kaZzaa zawsze ściagała mnie w sumie dobrze;/ nie wiem czemu więkoszość ludzi ma do niej jakieś ALE:)..no ale każdy używa programu jaki mu odpowiada, ja polecam także SHAREAZE
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum