Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2009-07-29, 11:20
Z tego co wiem to w tą sobotę jest również impreza w amfiteatrze
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Z tego co wiem to w tą sobotę jest również impreza w amfiteatrze
dzieki, ale w tą sobotę tam się nie wybierałam, bo na wczasy jade
ale najbardziej mi odpowiada tam wieczorkiem w sobotę podjechać, ale w tedy pewnie jakieś impreski.
Jeżeli organizujemy w Amfiteatrze imprezę zamkniętą wówczas przed bramą stoi tablica informująca o tym fakcie. Jeżeli tablicy nie ma, a w środku jest impreza wówczas goście "z zewnątrz" mogą usiąść na tarasie
W tę sobotę sala rzeczywiście jest zarezerwowana na wesele, ale na taras serdecznie zapraszamy.
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2009-08-01, 15:05
W niedziele o godzinie 18.30 na balkonie Amfiteatru wystąpi zespół STREFA AKCJI grający na bębnach afrykańskich, muzykę zachodniej Afryki. Wstęp wolny
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Osobiście jadam pizze tylko tam deklasuje inne pizzerie w wieluniu, chodż nie powiem że czasami warto odświeżyć smaki i iść gdzieś indziej lecz zawsze tylko utwierdza mnie to w tym że jest to najlprza pizza w Wieluniu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum