Wysłany: 2010-03-19, 00:19 Świąteczna impreza w Zajeździe Boryna
Zajazd Boryna zaprasza na cykliczne imprezy muzyczne
najlepsza muzyka, wspaniałe wnętrzą, nie zapomniane chwile ..
startujemy w I dzień świąt 4.04. 2010 ( niedziela )
start godz. 20:00
tylko u nas największe przeboje
Retro
Latino
Oldboy
Rock n Roll
lata 70, 80, 90 oraz największe przeboje polskiego Rocka
wstęp : Panie 5 zł Panowie 10zł
ilość miejsc ograniczona
rezerwacje pod numerem telefonu 043 843 44 25
Zajazd Boryna ul. Zajazd 2 98-300 Wieluń, Dąbrowa
więcej info. na www.zajazd-boryna.pl
zapraszam
Wysłany: 2010-03-21, 11:36
a jak często będziecie grać tego typu imprezy ? fajna sprawa, tylko że ja w Wieluniu będę teraz w piątek i sobotę a na święta pewnie nie przyjadę więc dla tego pytam.. ?
To jak często będą grane imprezy będzie zależało od zainteresowania nimi jeśli takowe będzie to może nawet co tydzień pomijając weekendy gdzie mamy wesela.
_________________ "Być gwiazdą,gwiazdą ludzi fantazją.."
To jak często będą grane imprezy będzie zależało od zainteresowania nimi jeśli takowe będzie to może nawet co tydzień pomijając weekendy gdzie mamy wesela.
Dokładnie tak jak napisała Iza, a na pewno raz w miesiącu
oczywiście więcej szczegółów co do terminów podam wkrótce, również będziecie mogli je śledzić na stronie www.zajazd-boryna.pl oraz www.marios.pl ( od 28.03. )
zapraszam
plakat boryna.jpeg
Plik ściągnięto 97 raz(y) 62,43 KB
Wysłany: 2010-03-29, 13:13
dzięki Izabela za odpowiedź okazało się jednak że będę miał wolne więc w święta bawimy się u Was
Pozdr.
okazało się jednak że będę miał wolne więc w święta bawimy się u Was
Napisz jakie wrażenia... ja z żoną próbowałem się wybrać, ale po pierwsze: nie mieliśmy jak się dostać, po drugie podejrzewam, że z miejscem mogło być kiepsko...
Napisz jakie wrażenia... ja z żoną próbowałem się wybrać, ale po pierwsze: nie mieliśmy jak się dostać, po drugie podejrzewam, że z miejscem mogło być kiepsko...
Matrixa jednak nie było .
Ale macie czego żałować, imprezka była super szkoda tylko że tak późno się ludzie zeszli ale spokojnie możecie nadrobić następnym razem może jakieś spotkanie forum ?;)
Wstępnie informuje że po dużym zainteresowaniu jakie miało miejsce na św. imprezie kolejna gorąca impreza przewidziana jest na weekend majowy, będzie to połączone z promocją nowych dań oraz serwowaniem smacznych dań prosto z grilla.
Szczegółowy plan imprezy wkrótce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum