Wysłany: 2010-04-15, 19:18 Co kupić wychowawczyni na koniec szkoły (technikum klasa IV)
Tak jak w temacie chciałbym was sie poradzić jakie macie pomysły, co wy kupowaliscie swoim wychowawcą na koniec szkoły itp. Dodam ze chodzę do technikum na trauguttta gdzie w klasie sa sami faceci a wychowawczynią jest kobieta.
Moim pomysłem np bylo kupić zegarek jakiś porzadny z wygrawerowanym napisem " Dla najlepszej wychowawczynie klasa IVa" albo cos takiego:)
Nie pamiętam prezentów z ostatnich 3 lat liceum, skutecznie wyparłam .
Po pierwszej klasie pamiętam kupiliśmy wychowawcy zestaw pióro, długopis Waterman http://www.waterman.com/pl , ale to było ... 8-9 lat temu...
A może dogadać się z kimś od paralotni i dać "bilet" na taki przelot? Ja bym chciała
Naprawdę nie doceniamy zapotrzebowania na stymulację innych ludzi. Ja też jestem zazwyczaj spokojna.
Ale fakt, to zależy w jakim wieku jest wychowawczyni.
Naprawdę nie doceniamy zapotrzebowania na stymulację innych ludzi. Ja też jestem zazwyczaj spokojna.
Ale fakt, to zależy w jakim wieku jest wychowawczyni.
no juz mysle ze bedzie w granicach 45-50 nie wiem dokladnie, typ człowieka spokojnego, potrafiącego zadbac o dyscypline.
yabos napisał/a:
Zegarek i pióro to dość oklepane, wychowawcy przeważnie to dostają. Nasz dostał pióro;] A jaka ma być cena prezentu?
Hmm, my daliśmy naszemu wychowawcy spinki do mankietów plus jakiś dobry alkohol w ładnej puszce (nie znam się na tym ) a to wszystko było zapakowane w pudełko, żeby dyrektor nie widział i nie widziałam żeby protestował albo żeby był zbulwersowany No ale faktem jest że wszystko zależy od człowieka i jednak ciężko jest cokolwiek doradzić nie znając tej osoby.
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2010-04-15, 21:30
Ja na dzień nauczyciela zamówiłem małą filiżankę z napisem u Lesia (http://subprint.weebly.com/oferta.html) kosztowała 30 zł a była bardzo efektowna a przede wszystkim bardzo oryginalna.
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum