Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2010-05-18, 17:30 pomoc
Potrzebuje aktualne zdjęcia ZS4(krakowskie), ZS1(wojska polskiego) i ZS3 (sieradzka). Maila podam przez PW
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Wysłany: 2010-05-18, 17:59
Pogoda jest tak tragiczna, że od piątku nie mogę tych zdjęć zrobić. Mam nadzieję, że ktoś z forum ma takie zdjęcia u siebie. Jeżeli macie to się odezwijcie bo to dosyć ważny temat:d
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Wysłany: 2010-05-18, 20:35
Dzięki za zdjęcia.
Cytat:
Zwróć się bezpośrednio do szkół i autorów ich stron internetowych
Szybciej je zrobię sam jak poczekam na ładną pogodę niż będę czekał na nich
Ferbik i Ty przeciwko mnie
Administrator, ee bo jak widzę często, jakie mi ludzie foty przynoszą do druku to aż mnie trzęsie Ściągają z neta zdjęcie 800x600 przy 72dpi i mam z tego billboard zrobić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum