szybciej w totka wygra ten pan niż w mam talent.
Nie ujmując ale od śpiewania jest taki program jak Idol.
Ten program niestety (Mam Talent) schodzi na psy.
Osoby które mogą śpiewać lub też tańczyć i mieszczą się od 16 roku życia powinny zamiast w programie Mam talent występować w podobnych innych programach takich jak : Idol czy You Can Dance - Po Prostu Tańcz , a nie zabierać wiele miejsc w programie Mam Talent zabierając innym szanse na wypromowanie się.
Pomógł: 22 razy Wiek: 38 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 2051 Piwa: 9/14 Skąd: Chotów
Wysłany: 2010-05-22, 08:48
wieluniak20 napisał/a:
Nie ujmując ale od śpiewania jest taki program jak Idol.
Nie wiem czy kojarzysz, ale Idola nie ma już z 5 lat, ma wrócić, choć na razie to tylko plany.
wieluniak20 napisał/a:
Ten program niestety (Mam Talent) schodzi na psy.
To twoje subiektywne zdanie, wg mnie dwie edycje, w których nie wygrał ani piosenkarz, ani tancerz świadczą o tym, że nie jest to program tylko śpiewaczo-tańcowany
Tak na marginesie, to pani redaktor ładnie nazwała pana B. śpiewakiem a nie przykładowo artystą czy piosenkarzem
Pomogła: 12 razy Wiek: 44 Dołączyła: 18 Maj 2010 Posty: 699 Piwa: 16/34 Skąd: Osjaków/Wydrzyn
Wysłany: 2010-05-22, 12:55
-możecie nie wierzyć ale naprawdę nie miałam okazji słuchać tego pana i nie mam zielonego pojęcia w jaki sposób to robi....sądząc jednak po Waszych opiniach chyba jestem szczęściarą , że moje uszy nie dostąpiły takiego"zaszczytu" eh.....
To po prostu pierwszy wielunianin który się zakwalifikował, na szczęście tylko jeden , bo gdybyście mojego wujka zobaczyli to raczej byście się nie przyznawali że mieszkacie ty w Wieluniu, na szczęście odpadł w eliminacjach .
Ciekawe co w tym roku zobaczymy w mam talent, w tamtym było ciekawie i można było boki zwijać z kilku osób
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum