Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2010-05-23, 09:59
bob_mistrz napisał/a:
Ja mu tam życzę jak najlepiej niech se chłop nawet do finału dojdzie
No właśnie, ja myślę tak samo. W końcu nie ma co kotów drzeć przez resztę Jego artystycznej kariery. Tak całkiem obiektywnie rzecz ujmując, to jak tak dosłownie przy wszystkich edycjach, przez kilkanaście minut oglądania tego ... Mam talent (i innych podobnych pip showów ), miałem okazję widzieć tych wszystkich "talenciaków" , to mogę śmiało powiedzieć, że nasz ...
Cytat:
niespotykany głos Tenor Bohaterski (dramatyczny)
ma jakąś nikłą szansę w swojej dziedzinie
Co mi tam, Bartoszu Jagielski życzę Ci powodzenia w programie
Aha, i niech Gumiś nie zapomni o odpowiedniej relacji z tej Twojej życiowej konfrontacji na trochę większym szczeblu, niż wieluńskie scenki kameralne.
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Po jakiemu śpiewana jest część piosenki? I dlaczego w obcym języku? Podkład masakra, teledysk też słabo (chociaż jak na amatorską (?) produkcję ujdzie). Ale w ogóle to
rafalekjan napisał/a:
Disco Polo Live yey!
_________________ Chcialbym byc pewniakiem jak ty
Ale wole miec zlote serce
Ferbik widzę, że wychodzi z Ciebie małostkowość. Najeżdżasz non stop na gościa, pomijając to co zrobił, nie pokazujesz, że jesteś chociaż odrobinę mądrzejszy od niego, wzajemnie się nakręcacie.
P.s. skąd wiesz, że leją tam żule?? sam lałeś czy ich podglądałeś??
Pomógł: 15 razy Dołączył: 06 Maj 2007 Posty: 659 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-05-24, 10:54
o teledysk w Wieluniu No całkiem fajnie Utwór też niczego sobie aczkolwiek szczerze to troszkę nie bardzo z tym angielskim lepiej byłoby po Polsku, natomiast podkład z resztą nie tylko ten bardzo dobrze dobrany, bardzo mi się podoba to połączenie głosu operowego z nowoczesnym podkładem.
Ferbik widzę, że wychodzi z Ciebie małostkowość. Najeżdżasz non stop na gościa, pomijając to co zrobił, nie pokazujesz, że jesteś chociaż odrobinę mądrzejszy od niego, wzajemnie się nakręcacie.
P.s. skąd wiesz, że leją tam żule?? sam lałeś czy ich podglądałeś??
Gdyby nie to, że jestem adminem, to komu spośród wypowiadających się negatywnie na temat podszewki zwróciłbyś uwagę? Retoryczne pytanie oczywiście.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum