Wysłany: 2010-05-30, 21:28 Doskonałe miejsce na 18! Wieluń i okolice
Tak jak w temacie, planuję wyprawić 18 we wrześniu i chciałbym abyście podzielili się ze mną własnymi opiniami.
Przyjęcie na 20-30 osób, być może 50 (jeśli będzie 2 jubilatów:) )
Jak oceniacie powyższe sugestie,
może znajdą się jeszcze inne, ciekawe miejsca?;p
/sale ,,na wynajęcie,, z własną obsługą również.(nie wiem jak to jest np. w Kamionie, Przywozie czy Dzietrznikach)
Jako, że z owych lokali nie mogę się wypowiedzieć jedynie w kwestii Boryny i Chaty Walichnowskiej, wydam baaardzo subiektywne opinie (w skali złe-ok-świetne) nt. pozostałych:
Roma - jedzenie ok, sala i parkiet niewielkie (jeśli mówimy o wynajmie sali na piętrze), obsługa bez zarzutu
Amfiteatr - jedzenie świetne, parkiet/sala równie niewielkie, obsługa bez zarzutu
Knieja - jedzenie ok, sala/parkiet dość spore raczej niezależnie od wyboru, obsługa- tutaj miałbym zastrzeżenia, może akurat źle trafiłem
Biesiada - jedzenie ok, sala podobnie jak w amfi, obsługa bez zarzutu
Zielona Weranda - jedzenie ok, duża sala, obsługa świetna
Knieja - jedzenie ok, sala/parkiet dość spore raczej niezależnie od wyboru, obsługa- tutaj miałbym zastrzeżenia, może akurat źle trafiłem
Chyba jednak nie. Raz miałem taki przypadek (bywam tam raz na 5 lat może), gdzie doliczono mi do rachunku jedno piwo więcej. Bezczelnie i bez skrupułów zapytałem, czy kaucja na wynos do tego piwa jest doliczana czy nie? Wziąłem to piwo na wynos, nie płacąc za kaucję i dając do zrozumienia, że nie wolno robić takich wałków i nie ważne, że ze znajomymi zostawiliśmy wtedy ponad 200zł.
Ja bym Ci polecała jeszcze Kamion - jedzenie przepyszne, sala duża, niezależnie czy będzie to ta na dole czy ta do góry, obsługa bez zarzutu Piękne okolice i jest gdzie wyjść nabrać sił, jak ktoś się zmęczy
Swoją 18-tkę miałam w Kraszkowicach u p. Bąka. Niestety namiarów brak.
Jedzenie było dobre, z tego co kojarzę jeszcze zostało "po". Nie pamiętam też ile było od osoby.
Swoją 18-tkę miałam w Kraszkowicach u p. Bąka. Niestety namiarów brak.
Jeśli to ten lokal "na zakręcie" to bardzo mile wspominam obsługę- szczególnie imponujące było raz, gdy sam szef radził sobie błyskawicznie z obsługą kilkudziesięciu osób
Od czasu Twojej 18 powiększyli salę - obecnie na moje oko spokojnie można pomieścić owe ~50 osób bez jakiegokolwiek ścisku.
Ja bym Ci polecała jeszcze Kamion - jedzenie przepyszne, sala duża, niezależnie czy będzie to ta na dole czy ta do góry, obsługa bez zarzutu Piękne okolice i jest gdzie wyjść nabrać sił, jak ktoś się zmęczy
Akurat co do tej sali na dole to nie mogę się zgodzić. Jeżeli nie chcemy obijac sie na parkiecie w trakcie zabawy to nie radze wyprawiac tam imprezy powyzej 40 osob. A i w przypadku takiej ilości i 100% frekwencji na parkiecie moze byc ciasno.
Witam.
Jak w temacie. Możecie polecić jakiś niedrogi dobry lokal na osiemnastkę tak na 30 osób.
Mile widziane opinie od osób które miały styczność.
Dziękuję z odpowiedzi.
Sala Oaza w Drobnicach. Duża sala i smaczne jedzenie, miła obsługa. Podstawowy zestaw: drugie danie obiadowe, trzy dania ciepłe, paleta zimna oraz kawa, herbata za 55 złoty.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum