Pomógł: 2 razy Wiek: 32 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 845 Piwa: 16/5 Skąd: Wieluń/Wrocław
Wysłany: 2010-06-05, 11:48
Ja za to miałem okazję widzieć chyba wszystkie smarty oraz porozmawiać z najwytrwalszymi właścicielami m.in. z Poznania czy Gdańska których serdecznie pozdrawiamy
Dzisiaj na ogródkach mieli mieć jakieś spotkanie czy coś w tym rodzaju.
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2010-06-05, 15:50
Bardzo ciekawa imprezka. Dla dorosłych samochody, dla młodszych - segwaye a dla dzieci kule wodne. W międzyczasie jeszcze był spot forumowy. Zdjęcia będą później
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Trochę blado z frekwencją, meritum jedno: Wieluń to wioska niestety, bo impreza była na skalę krajową. Wielkie brawa dla organizatorów, jak to jedna osoba mi dziś powiedziała: nie było nic do wypicia, to i frekwencja słaba, bo ludzie nie potrafią się bawić bez alkoholu. No i niektórzy z forum zachowywali się, jakby byli na gg jako niewidoczni... Ogólnie wrażenia z imprezy bardzo pozytywne, chociaż po alkogooglach kaca mam do teraz
Wysłany: 2010-06-05, 19:56
W alkogooglach ciężko było przejść po prostej a co już nie mówię o wyścigach w nich pomiędzy pachołkami
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2010-06-06, 10:39
Impreza zapewne ciekawa, ale tak jak pisze Ferbik, nie ma piwa, nie ma zabawy . Szkoda że tylko przy beczce z ... trunkami, Polak bawi się dobrze .
A ja miałem okazję przejechać się tym "cudem" i muszę powiedzieć, że jak całe życie jeździ się na skrzyni manualnej, to przy pełnym automacie brakuje tego ... "ruchu" prawą ręką .
No i przekonałem się na własne oczy, że jak się źle widzi po alkoholu, to ciężko jest przejść po linii prostej . A to za sprawą alkogogli, które totalnie burzą koordynację wzroku i jak widać na fotce na przykładzie Ferbika, również ruchu .
A teraz kilka fotek z mini spota i zlotu smartów
1.jpg dzielna grupa forumowych istot żywych :)
Plik ściągnięto 120 raz(y) 145,14 KB
3.jpg admin w alkogoglach :)
Plik ściągnięto 120 raz(y) 170,18 KB
4.jpg nieskoordynowane ruchy Ferbika, podobno był trzeźwy ;)
Plik ściągnięto 126 raz(y) 163,76 KB
5.jpg tak, tak, ten skupiony za kierownicą, to właśnie ja :)
Plik ściągnięto 116 raz(y) 173,58 KB
2.jpg Autoalarm "buldog" wyszedł odpocząć z HAMMERA
Plik ściągnięto 111 raz(y) 156,61 KB
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Wysłany: 2010-06-06, 18:06
I jeszcze jedna ode mnie
100_7776.JPG
Plik ściągnięto 102 raz(y) 171,22 KB
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum