Ze szczerego serca polecam Latakię. Wstyd się przyznać, że lokal istnieje tyle lat i nigdy nie było mi po drodze, żeby go odwiedzić osobiście (oprócz dwóch razy odbierania pizzy z baru na wynos). Fakt, że ludzi dziś w lokalu nie było, ale za to za lokalem jest bardzo klimatyczny ogródek z parasolkami, gdzie naprawdę można się zrelaksować. Poza tym shoarma drobiowa może nie wyglądała tak jak na zdjęciach reklamowych, ale liczy się - jak to się mówi - "przez żołądek do serca". Mięsko przyprawione rewelacyjnie, fryteczki też jak najbardziej odpowiednio zrobione. W mojej ocenie 9/10. Ten jeden punkcik odejmuję za wygląd kurczaka w shoarmie (głos większości, bo mi osobiście nie przeszkadzał). Obsługa również bardzo sprawna i miła.
Pomógł: 10 razy Wiek: 43 Dołączył: 21 Lip 2005 Posty: 1397 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-06-07, 10:57
Stary Rynek - potwierdzam, jedzenie robią dobre, obsługa jest fatalna. Mimo niewielkiej liczby klientów, czekałem kilkanaście minut na menu, bo nas po prostu kelner nie zauważył. Potem mi powiedział, że nie podszedł, bo myślał, że po tak długim czasie już ktoś inny nas obsługuje. LOL.
[ Dodano: 2010-06-07, 12:01 ]
Za to samego żarcia nie polecam w tym całym hoczapsucie czy jak to się nazywa. Maja fajne nazwy w menu, ale gość, który przygotowuje żarcie nie ma pojęcia o gotowaniu! Ani o tym jak potrawa powinna wyglądać (ceny są zachęcające). Jadłem krewetki - przesypane przyprawami, słabo przysmażone. Cannelloni - rozgotowany makaron przkryty KUPĄ żóltego sera. Makabra.
_________________ Art. 146, ust. 1: "Rada Ministrów prowadzi politykę wewnętrzną i zagraniczną
Rzeczypospolitej Polskiej."
Art. 133, ust. 3: "Prezydent Rzeczypospolitej w zakresie polityki
zagranicznej współdziała z Prezesem Rady Ministrów i właściwym ministrem."
Tortilla z Kociołka to już nie ta sama tortilla, która za każdym razem zachęcała mnie do przyjścia do tego lokalu. Tortilla była zimna, bez drugiego sosu który notabene nadawał całego smaku .. Co za tym idzie tortilla była niesmaczna. Chyba szybko już się tam nie wybiorę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum