Wysłany: 2010-06-10, 10:36 gdzie do stomatologa????
witam,
chciałbym się dowiedzieć gdzie w Wln lub okolicy jest dobry dentysta, gdyż zamierzam się udać na wizyte ale bardzo boję się i ogarnia mnie strach........
Poradzcie gdzie się udać ........
Ja chodze do pani Rygas, ona przyjmuje niedaleko dworca, fakt ze ma duze kolejki i zapisy mowi sam za siebie, prosisz o zastrzyk i nic nie czujesz, pani bardzo mila i nie odwala fuszerki. Chodze do niej od dziecka. POLECAM
Pomógł: 2 razy Wiek: 30 Dołączył: 13 Maj 2009 Posty: 450 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-06-10, 17:28
sauce napisał/a:
pani Rygas
nie polecam, tez do niej chodziłem długi okres czasu aż wkońcu zrezygnowałem..
Dużo powodów.. m.in mojej siostrze robiła cośtam (nie pamietam dokładnie co) z zębem przy czym zostawiła opatrunek w dziąśle... I pojechała na wakacje.. moja siostra przez 2 tygodnie chodziła z okropnym bólem, a do innego dentysty nie mogła iść, bo nie znali jej karty, która znajdowała się w gabinecie pani Rygas..
Ogółem polecam "Aquadent" to jest na oś. Wyszyńskiego, koło Sedala. Pełen profesjonalizm.
a ja tam zawsze do pani Rygas i nie mialem powodow do zmartwien. Ale ludzie mysla ze dentysta juz nie ma prawa do urlopu..najlepiej tyrac od rana do nocy jak wół i zero odpoczynku. A ta pani pracuje od 8 do 18 nawet nieraz wiec troche szacunku. Poza tym watpie zeby jej nie powiedziala ze ma urlop w tym momencie..napewno ja powiadomila ale ludzie jak zwykle tacy zawistni i (słowo wymoderowano) wypisuja..
[ Dodano: 2010-06-10, 19:02 ]
Rownie dobrze moglbys oskarzac strazaka o to ze ma urlop albo ratownika i ze przez to ze on ma urlop cos sie stalo. Kazdy ma prawo odpoczac. Widocznie Pani Rygas stwierdzila ze to moze poczekac albo cos. Nie wierze ze stomatolog z tak duzym stazem i doswiadczeniem odwalil fuszerke, a nawet jesli to nie trzeba go od razu skreslac. Tobie zawsze wszystko sie udaje? Ale nie najlepiej zbesztac..
Pomogła: 25 razy Wiek: 40 Dołączyła: 30 Maj 2007 Posty: 559 Skąd: wieluń
Wysłany: 2010-06-10, 21:05
Ja polecam panią Kasię Dylewską, przyjmuje w Poddencie.
Cytat:
Ogółem polecam "Aquadent" to jest na oś. Wyszyńskiego, koło Sedala. Pełen profesjonalizm.
Dużo osób sobie chwali ten gabinet, tylko dostać sie tam w tej chwili graniczy z cudem. Ja próbowałam się umówić w marcu, ale pani mnie poinformowala ze nie przyjmują nowych pacjentów.
Mnie bardzo odpowiada leczenie u pani Doroty Borczyk. Terminowo, bezboleśnie, wysoka kultura pracy. Cennik usług i kontakt dostępny pod adresem:
http://orchident.pl/?page_id=6
Kula - średnio polecam - rwał mi zęba na kilka razy i ze słabym znieczuleniem. W porównaniu z panią Dmochowską, to był poród do rozwolnienia, jeśli ktoś zrozumie metaforę.
rafalekjan, poszedłem z lekkim stanem zapalnym, dał znieczulenie (pierwszy raz w życiu dostałem i w dodatku w trzech miejscach w dziąsło, stwierdził, że już działa, ale nie zadziałało. Dopiero po mojej skutecznej reakcji dostałem drugi raz, dopiero wtedy zadziałało).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum