Ja znam ten lokal głównie z maszyn, jeżeli nie mam co zrobic z pieniędzmi to ide własnie tam zagrac sobie na jakiejś maszynie a nuż coś sie wygra. Obsługa jest mi obojętna, czasami mam wrażenie jakby byli zmuszani do pracy, albo odbębnić norme 10h pracy i isc do domu. Tak to lokal niczym specjalnym sie nie wyroznia bilard nie powala beznadziejne kije stoły nie wyprofilowane, cena za wysoka, piwo i napoje jak w kazdym innym lokalu:) jezeli ktos ma ochote usiasc ze znajomymi i nie przeszkadza mu dym papierosowy tot en lokal jest ok, ale jezeli kogos drazni to powinien poszukac innego lokalu. Z mojego pkt widzenia nie narzekam na ten lokal.
Poprawiono 2 błędy ort.
Ostatnio zmieniony przez Archdevil 2010-06-26, 22:07, w całości zmieniany 1 raz
Zdarzenie z ostatniej soboty : wbijamy się ze znajomymi, lokal jest do 24, jest godzina 23:35, alkoholu nie sprzeda ze względu że o 24 zamyka itd...
Po czym mówimy że kupujemy piwo i wychodzimy, odpowiedz: nie sprzedam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum