Dobrze wiedzieć że takie coś istnieje, ciekawe ile biorą od godziny i jaką stajnią dysponują, czy te sprzęty nadają się do jazdy? czy tylko do wolnego pyrkania.
Byłem, jechałem
Gokarty są szybkie ale niestety tor mały...
Drogo, 30zł za 20 minut jazdy ale frajda jest
Z tego co zauważyłem wymagany jest dowód os. / legitymacja a poniżej 16 lat zgoda opiekuna.
Jedyne czego mogę się doczepić to BHP właścicieli/pracowników. Na moich oczach młody pan dolewał paliwa do gokarta z fajką w ustach ^^
EDIT:
@down
Mistrzu a czemu niby mam zwracać komuś uwagę. Jeśli ktoś chce prowadzić taką działalność to powinien znać podstawy bezpieczeństwa, WŁASNEGO bezpieczeństwa. Jestem również pewny, że zwrócenie uwagi poskutkowało by tylko wtedy gdyby było wraz z karą pieniężną itp.
Aha i myślę, że pisanie takich rzeczy na ogólnym forum jest lepszą metodą wychowawczą niż zwrócenie uwagi. Owy pan wejdzie na forum, przeczyta i się spali, na razie ze wstydu, jeśli się nie dostosuje to spali się dosłownie.
Ostatnio zmieniony przez Johny 2010-08-18, 16:54, w całości zmieniany 2 razy
Pomógł: 3 razy Wiek: 41 Dołączył: 14 Sie 2006 Posty: 300 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-08-18, 16:33
Johny napisał/a:
Jedyne czego mogę się doczepić to BHP właścicieli/pracowników. Na moich oczach młody pan dolewał paliwa do gokarta z fajką w ustach ^^
Mistrzu mógłbyś takich rzeczy akurat tu nie pisać,tylko po prostu zwrócić uwagę tej osobie która tak tam robiła.Myślę,że to by było lepsze rozwiązanie tej zaistniałej sytuacji która widziałeś.Pozdrawiam
Wysłany: 2010-08-19, 11:58
Johny napisał/a:
Mistrzu a czemu niby mam zwracać komuś uwagę. Jeśli ktoś chce prowadzić taką działalność to powinien znać podstawy bezpieczeństwa, WŁASNEGO bezpieczeństwa. Jestem również pewny, że zwrócenie uwagi poskutkowało by tylko wtedy gdyby było wraz z karą pieniężną itp.
popieram, sam czasami zastanawiam się czy zwracać uwagę czy też nie.... przecież każdy ma swój rozum ... na razie zwracam ale czasami mam już tego serdecznie dość bo niektórzy nie potrafią zrozumieć dobrych intencji - więc chyba nie warto ...
Bardzo dobrze się jeździ.
Byłem bodajże 4-5 razy.
Polecam gokarta numer 6 jest najlepszy
PS: Zapraszam na moje forum o gokartach! (Muszę je jakoś rozruszać
Mistrzu mógłbyś takich rzeczy akurat tu nie pisać,tylko po prostu zwrócić uwagę tej osobie która tak tam robiła.Myślę,że to by było lepsze rozwiązanie tej zaistniałej sytuacji która widziałeś.Pozdrawiam
kaowiec napisał/a:
popieram, sam czasami zastanawiam się czy zwracać uwagę czy też nie.... przecież każdy ma swój rozum ... na razie zwracam ale czasami mam już tego serdecznie dość bo niektórzy nie potrafią zrozumieć dobrych intencji - więc chyba nie warto ...
Jeśli nie tutaj to gdzie???!!!
Jeśli podpali sam siebie, to faktycznie jego problem, jednak jeśli koleś robi to w obecności innych osób to chyba inaczej niż totalną głupotą z jego strony, nazwać tego nie można.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum