ohhhhh...jak miło....dzisiaj gdy byłam w szkole przez szyby mojego liceum wdarły sie promyczki słońca...od razu poczułam sie suuupeeerr ..od razu chciało mi się żyć i nie nudziło mnie siedzenie na lekcjach (brałam czynny udział w lekcji a moja twarz ogrzewało ciepłe słońce) ...JA CHCE JUZ WIOSNE!!!
[ Dodano: 2006-02-23, 14:38 ]
a ta kobieta ma ładny kolor oczu...
nie podoba mi sie jej bluzka mianowicie kolor ..jest zbyt żaroiwiasty i dawno juz wyszedł z mody ..
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Malinka, troche głupotki gadasz... modne jest akurat to co się nosi a nie to co narzucają sklepy typu Troll, Orsay itp.
Wysłany: 2006-02-24, 09:27
A ja mysle ze Malinka ma prawo napisac to co mysli i nie koniecznie trzeba nazywac to glupotka.
Co do zdjecia kolorystyka swietna, szkoda reki łamiącej kark, ale o tym juz Ci mowilem
No i nie mam nic przeciwko zeby taka piekna wiosna juz przyszla!!!!
modne jest akurat to co się nosi a nie to co narzucają sklepy typu Troll, Orsay itp
głupotki???widze że reklama heyah szerzy swoję kręgi i zwolenników ... nieprawdaż Ferbiku ja pamiętam żę kolory typu żarowiasty zielony żółty pomarańczowy i różowy były modne z 5 lat temu...teraz rzadko sie spotyka ludzi tak ubranych (bynajmniej ja ) chodziaaż sa gusta i guściki dla jednego moze być modne i nosi a dla drugiego przestarzałe
Blink napisał/a:
A ja mysle ze Malinka ma prawo napisac to co mysli i nie koniecznie trzeba nazywac to glupotka
Dzienks
Cytat:
No i nie mam nic przeciwko zeby taka piekna wiosna juz przyszla!!!!
JUZ NIE MOGE SIE DOCZEKAĆ !!WISONO PRZYJDZ!!!!!!
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum