Pomógł: 15 razy Dołączył: 06 Maj 2007 Posty: 659 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-09-02, 11:58
Byłem w ostatni piątek głównie z ciekawości, wystrój bardzo fajnie się prezentuje, ceny jak to wszędzie w takich miejscach, niestety z muzyką gorzej, nie szło wysiedzieć 15 min tak się babka darła
Także generalnie dla osób lubiących muzykę rockową lokal jak najbardziej godny polecenia, ja niestety już tam nigdy nie zawitam
Metalcore, death metal, hardcore-metal, grindcore w "100dole". Gratuluję odwagi
zapraszam na koncert zobaczysz profesjonalizm
po takim gigu zapragniesz jeszcze hłyhły
[ Dodano: 2010-09-11, 15:12 ]
koncert rozpoczyna sie planowo bez obsuwy , rozpocznie go The Corektors , czyli ze szykuje sie miła niespodzianka ,nadmienie że to mlody zespół , który musi zagrac na tym koncercie, bo potrzebuje własciwego prądu
Zeńskie trio w składzie, powinno dac rade swym ok 20minutowym występem .
Skromna ze swym zaczepnie agresywnym głosem wokalistka robi robote , tylko pozwolic rozwijac sie takim talentom .
Poprawiono 1 błąd ort.
Ostatnio zmieniony przez Archdevil 2010-09-11, 19:44, w całości zmieniany 1 raz
Był sajgon Szkoda, że trochę skąpo było z ludźmi ale naprawdę było czego posłuchać. Hit nocy "3 kawałki szybkie jeden spacerowy" I gratulacje za cierpliwość dla wokalisty zespołu Burn the Witch (?) ja bym chyba nie wytrzymał z tym kolesiem "bawiącym" się pod sceną.
Był sajgon Szkoda, że trochę skąpo było z ludźmi ale naprawdę było czego posłuchać. Hit nocy "3 kawałki szybkie jeden spacerowy" I gratulacje za cierpliwość dla wokalisty zespołu Burn the Witch (?) ja bym chyba nie wytrzymał z tym kolesiem "bawiącym" się pod sceną.
Burn The Witch nie dojechało , pewnie chodzi o Drown My Day , a trzy szybkie to DIFFENBACHIA
P.S.
koncert zaliczam do udanych, mimo to że z frekfencją nie było wystarczająco dobrze to cieszy fakt , że byli ci co przybyli nawet z Opola
i za to wielki szacun że mimo niedzieli , nieznanego miejsca ,braku konkretnego dojazdu , twardziele dotarli i dobrze sie bawili jak sądze.
Wszystkie zespoły mimo nieobeznanego nagłosnieniowca w gatunku muzyki , trzymały poziom.
Dzisiaj po południu pożegnałem ekipe Drown My Day teraz wypoczęci poszli dalej w trase.
Az sie chce więcej koncertów na lokalnej scenie , dzieki wszystkim i do zobaczenia następnym razem hłyhły
Dobrze było. A.J.K.S. i Diffenbachia mistrzowsko. Dobrego perkusistę macie Walec. FA też dobrze, chociaż tylko przed klubem słyszałem. DMD nawet nieźle, chociaż wolę jak grają więcej starszych kawałków. Szkoda tylko że tak mało osób już zostało.Dobrze że 3 zespoły odpadły, za długo by było. No i 2 karateków pod sceną denerwowało:/
Jeszcze dodam, że to The Corectors daje radę, zwłaszcza wokalistka. Mam nadzieję, że zaczną niedługo coś więcej niż covery i że będzie to dobre;]
_________________ Chcialbym byc pewniakiem jak ty
Ale wole miec zlote serce
Właśnie, z pewnością przez K. Wcześniej można było dziewczyny zobaczyć na Dniach Wielunia i Jarmarku Łódzkim. Wiem, że grają w sobotę na imprezie Pożegnanie Lata z WDK w wieluńskiej " Syrenie". Wierzcie mi, warto posłuchać Dziewczyny są dobre
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum