[ Dodano: 2010-09-14, 20:28 ]
UWAGA POPRAWKA koncert Jamala się nie odbędzie ALE wzamian za niego będzie GURAL!!!! GRUBSON!!! i SOBOTA!!! z CAŁĄ EKIPĄ STOPROCENT!!! więc mimo, że to będzie grudzień to w wieluniu będzie gorąco!!!:))) bilety będą po 20 zł jak będzie wiadomo coś więćej od razu napisze;)) jak ktoś nie wierzy to za niedługo na oficjalnej stronie gurala powinien sie pojawić wieluń w trasie koncertowej!!!!!!!!!!! taka wiad dostałem od kolegi
Chyba chciałeś napisać Grubson. Na początku miał być Gural i Jamal, poźniej pojawił się pomysł, żeby zaprosić Grubsona, zamiast Jamala. Ostatecznie jest Gural, Grubson i Sobota z ekpia Stoprocent. To jest pierwsza tego typu impreza w Wieluniu, jeżeli wypali, to pewnie będzie ich więcej.
Ceny biletów jeszcze nie są ustalone, ale mają oscylować w granicach 20-25zł
Pomógł: 3 razy Wiek: 41 Dołączył: 14 Sie 2006 Posty: 300 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-09-15, 07:08
Koncert Doguralesco odbędzie się na pewno 3 grudnia W Wieluniu zagra również Grubson,Sobota oraz ekipa Stoprocent.Fajnie,że ta impreza dojdzie do skutku i wszystko dzięki uporowi i wytrwałości myślę dwóch osób Hodaka oraz Konia ze Skate City, którzy też znaleźli na to sponsora.Fajnie,że Grubson zagra,może przyjedzie z ekipą Trzoda Crew - widziałem ich koncert na Warsaw Chalenge po prostu coś niesamowitego
Koncert Doguralesco odbędzie się na pewno 3 grudnia W Wieluniu zagra również Grubson,Sobota oraz ekipa Stoprocent.Fajnie,że ta impreza dojdzie do skutku i wszystko dzięki uporowi i wytrwałości myślę dwóch osób Hodaka oraz Konia ze Skate City, którzy też znaleźli na to sponsora.Fajnie,że Grubson zagra,może przyjedzie z ekipą Trzoda Crew - widziałem ich koncert na Warsaw Chalenge po prostu coś niesamowitego
Pomógł: 3 razy Wiek: 41 Dołączył: 14 Sie 2006 Posty: 300 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-09-17, 12:48
Działo się w lokalnym klubie Ciacho w Sieńcu,grały fajne ekipy z okolic jak i także Rudy Śląskiej choćby czy Łasku,czy z Panek/k Częstochowy.Ale przebierańcy mający się za słuchaczy rapu pojawiają się na takich imprezach tylko jak gra ktoś znany.
Jakby był Jamal to jeszcze może skusiłbym się na tą imprezę. Ale za Guralem to nie przepadam ;P Jednak wspieram Wasze starania Czesiu. Się coś będzie działo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum