Powiedzcie mi moje drogie, gdzie mogę w Wieluniu kupić fajne bokserki męskie, dobrej jakości i ładne? Niestety tam gdzie byłam nie mieli nic ciekawego.
No to co?, jak już Leveile Soleile wie, gdzie może kupić majtasy, to napiszemy swoje typy dotyczące kroju?
Jestem w pracy, więc będę mogła dopiero pod wieczór.
[ Dodano: 2010-09-23, 14:35 ]
Aaaa odnośnie sklepu, to może warto spróbować w Atlanticu jeśli to ma być WLN.
Jeśli chodzi o bieliznę męska to ja jestem za bokserkami wymiękam na widok faceta w bokserkach
Moja sympatia właśnie nosi bokserki i po prostu na jego widok to tylko schrupać mniam
No ale na smakowity widok muszę do listopada chyba poczekać
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi Oczywiście nie musi być na temat Co do Calvina Kleina to właśnie sie zastanawiałam nad bokserkami z allegro, ale widziałam w jakimś komentarzu, że ktoś kupił takie, na których są błędy ortograficzne na metce, także boję się kupić, choć mam wielką chętkę zwłaszcza na czarne
Co do Calvina Kleina to właśnie sie zastanawiałam nad bokserkami z allegro, ale widziałam w jakimś komentarzu, że ktoś kupił takie, na których są błędy ortograficzne na metce, także boję się kupić, choć mam wielką chętkę zwłaszcza na czarne
Mój brat kupował i żadnych byków na majtkach nie widziałam.
Ten model, który wkleiła Marta jest "ok"
Dorzucę jeszcze parę od siebie, plus takie, które mogłyby wzbudzić śmiech. No i coś znalazłam "uwięzionego", co by też nie przeszło.
Mały bałagan się wkradł:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum