Czy ktoś widział to co ja ? O godz. 21 szedłem ulicą Kopernika gdy na niebie pojawiło się kilka, kilkanaście pomarańczowych obiektów, lecących bez żadnego dźwięku, widocznych przez dość długi czas. Ludzie na ulicy, w parku, kierowcy aut zatrzymywali się i patrzyli w niebo. Niestety miałem tylko telefon ze sobą więc zdjęcie wygląda jak mały jasny punkt na ciemnym tle. Czy ktoś słyszał, że dzisiaj miały być widoczne takie zjawiska ? Na mnie zrobiło to niesamowite wrażenie, nawet trochę zacząłem się bać, że to atak kosmitów albo gwiezdne wojny
Widziałem tylko jeden intensywnie świecący punkt na niebie, który się przemieszczał. Nie uważam jednak, żeby był to jakiś samolot lub śmigłowiec, ponieważ one mają pulsujące sygnały świetlne. Wyglądało to właśnie jak leniwie lecąca gwiazda, chociaż nie spadała, a utrzymywała się na jednakowym poziomie.
wczoraj na polsacie oglądałem o 00:20 Bliskie spotkania trzeciego stopnia, może zostaliście uprowadzeni i teraz będziecie malować i lepić miejsce w której ma nastąpić spotkanie z kosmitami
_________________ Pesymista widzi ciemny tunel.
Optymista widzi światełko w tunelu.
Realista widzi światło pociągu.
A maszynista widzi trzech debili na torach.
Pomógł: 2 razy Wiek: 32 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 845 Piwa: 16/5 Skąd: Wieluń/Wrocław
Wysłany: 2010-09-26, 14:29
Heh, muszę się przyznać, że te spadające gwiazdy - chińskie lampiony były sprawką moich 8nastych urodzin, tak więc spokojnie, to nie żadne gwiezdne wojny czy apokalipsa, a tylko jedna z atrakcji na moich urodzinach.
Impreza miała miejsce w Weronie na ul. Szkolnej
Co prawda warunki nie były sprzyjające, ale udało się wypuścić ok. 20 lampionów w górę.
Oto kilka zdjęć:
P.S. w najbliższym czasie odpalę pozostałe lampiony
Ostatnio zmieniony przez Sylwester 2010-09-26, 17:21, w całości zmieniany 1 raz
Zgadza się, też widzieliśmy te lecące "coś" nad Wieluniem, a dokładnie naliczyliśmy 9 szt.
Również zastanawialiśmy co to takiego?
Prawie jak UFO
_________________ Człowiek potrzebuje do szczęścia trzech rzeczy: dobrych przyjaciół do towarzystwa, dobrego wina do picia i dobrych książek do czytania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum