Ja w swoim poście wyraziłem wszystko. To tak, jakby wziąć sobie z portfela mamy pieniądze, może się nie wyda. Wystarczyło zapytać, czy można, może mama by się zgodziła i sypnęła groszem...
Traktować członków PiS wybiórczo, czy na równi z innymi użytkownikami łamiącymi regulamin?
Pomógł: 46 razy Wiek: 44 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 3905 Piwa: 79/18 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-09-29, 14:07
Ferbik, osobiście uważam że można było dać tylko ostrzeżenie.
Fakt że zachowanie wyjątkowo szczeniackie z jego strony i mało przemyślane jeśli w ankiecie napisał autor tomow, ale jednak można było go nie banować tak od razu
_________________ Ludzie dzielą się na tych, którzy lubią koty i na pokrzywdzonych przez los...
ourson, każdego bez wyjątku banuję, jeśli posiada więcej niż jedno konto. Jest to ewidentnie ZABRONIONE. Nawet się gówniarz nie zapytał, czy istnieje taka możliwość, zrobił samowolkę, a teraz płacze, że jest represjonowany... Jakbym Jarka K. słyszał... co to on jest lepszy od innych użytkowników, żeby tylko ostrzeżenie otrzymać? Uważam, że nie.
Pomógł: 22 razy Wiek: 38 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 2051 Piwa: 9/14 Skąd: Chotów
Wysłany: 2010-09-29, 18:43
Wg mnie zasady wobec wszystkich powinny być takie same, jednakże ten wypadek jest dość specyficzny, dlatego myślę, że ban tygodniowy bądź dwu a potem zostawienie minimum jednego ostrzeżenia - patrząc na sytuację i całokształt użyszkodnika.
PS. Sprawa Mariosa vel Matrixa się jakoś wyjaśniła, jeżeli już dyskutujemy o mnożeniu kont??
Pomógł: 19 razy Wiek: 51 Dołączył: 24 Mar 2006 Posty: 1096 Piwa: 23/18 Skąd: Wieluń, now Łodź :(
Wysłany: 2010-09-29, 19:40
stos kamieni i na barykady chłopaki...
o czym tu dyskutować, jest zakazane, jest ban...
a teraz to tylko gorzkie żale na fujarce jak mawia mój kolega
hmmm członka?
Wg mnie zasady wobec wszystkich powinny być takie same, jednakże ten wypadek jest dość specyficzny, dlatego myślę, że ban tygodniowy bądź dwu a potem zostawienie minimum jednego ostrzeżenia - patrząc na sytuację i całokształt użyszkodnika.
Nie dostał permbana, więc istnieje możliwość negocjacji. Niestety wjeżdżanie na moją kulturę osobistą nie mając ze mną w ogóle styczności jest zwykłym chamstwem - ale takie praktyki stosują chyba wszyscy z PiSu. Tak jak pisałem - mógł zapytać, może byłaby zgoda z naszej strony. Teraz płacz.
bob_mistrz napisał/a:
PS. Sprawa Mariosa vel Matrixa się jakoś wyjaśniła, jeżeli już dyskutujemy o mnożeniu kont??
Chciałem zbanować mariosa, lecz biorąc pod uwagę, że to było jakiś czas temu i wstawiennictwo kilku osób, które są moderatorami przyczyniło się do tego, że wszystkie konta zostały zbanowane a marios stracił funkcję moderatora.
Administrator, moim zdaniem za szybko. No ale cóż... ja tu tylko sprzątam... ale jeśli raz wspomni coś na temat mojej osoby i kultury osobistej, to może być z nim ciężko.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum