Pomógł: 3 razy Wiek: 41 Dołączył: 14 Sie 2006 Posty: 300 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-10-23, 13:47
Szag-u nie było tak źle Wg mnie impreza jak najbardziej się udała,organizacyjne sprawy tj. nagłośnienie,oświetlenie.ochrona - wszystko grało świetnie.I tutaj ukłony w stronę WDK. Frekwencja - liczyłem na dużo większą,ale mimo wszystko i tak trzeba być zadowolonym. Zespoły - zagrały ostatecznie 4 ekipy oraz ze swoim freestajlem wystąpił niezawodny Frachu. Prowadzenie - mam nadzieję,że podołaliśmy wyzwaniu i choć trochę przybliżyliśmy Wam czym jest hip-hop.Oczywiście ocenę co do prowadzenia zostawiamy tym,którzy byli tego dnia publicznością Szkoda oczywiście tego że problemy zdrowotne nie pozwoliły Szag-u jak i Strusiowi zagrać swoich rzeczy.Ale miejmy nadzieję,że przy następnej okazji już zagrają. Ogólne wrażenie bardzo pozytywne więc do zobaczenia na następnej.
A teraz czekamy na opinie,wypowiedzi innych osób.Napiszcie jak Wam się podobało,co by można ulepszyć,co dodać. Pozdrawiam serdecznie
Frekwencja też mnie troszeczkę rozczarowała... ale to dopiero początek... co chodzi o nagłośnienie wokale były słabo słyszalne w porównaniu z bitem, ale mi się podobało, Trzeba stawiać na takie imprezy pokazywać, że coś się u nas dzieje... dla mnie dobrym pomysłem byłoby gdyby na taką imprezę ściągnąć jakąś troszkę bardziej znaną osobę z podziemnej sceny hip-hopowej, jest kilku artystów o których jest głośno i myślę, że również wspomogli by artystycznie taką imprezę, Przyciągnęło by to troszkę więcej ludzi a o to w takich imprezach właśnie chodzi o wuuuchte wiary
Też mi przykro, że wczoraj nie wystąpiłem ale dla wtajemniczonych z wiadomych przyczyn ;/ Przy następnych imprezach będzie mi miło jeśli zostanę ponownie zaproszony i wcześniej o warunkach poinformowany ;P Dostałem sporo wyrzutów od ludzi, że nie pokazałem się na scenie hehe... Plus dzięki za promo imprezy 3 Grudnia.
Peace Bracia i Siostry
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum