słuchajcie kochani ...zastanawiam się nad zorganizowaniem urodzinek w amn...
Pod jaki numer mam dzwonić w sprawie rezerwacji boksu i ile to mnie będzie kosztowało?? No i jeszcze jedno pytanko: w jakich cenach mieści się alkohol typu szampan, jakieś winka, wódka ?? Muszę sporządzić wstępny kosztorys ;p
Pomógł: 1 raz Wiek: 33 Dołączył: 31 Maj 2009 Posty: 8 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-11-23, 16:30
Widzę że rezydenci klubu czasem odwiedzają tą stronę, więc napiszę parę rzeczy które mogą być pomocne w klubie otóż: brakuje bramkarzy którzy zajęli by się swoją rolą, czyli prowadzili by chociaż minimalną selekcję osób wchodzących do klubu. Często bawiąc się widzę dzieci w wieku gimnazjalnym lub facetów w dresach szukających zaczepki, przepychających się wśród bawiących się ludzi, nijak im do dobrej zabawy, przychodzą tylko po to żeby poszpanować.
Miałbym jeszcze jedno pytanie, czy klub jest przystosowany do osób palących, tzn. czy jest oddzielna sala z wentylacją? Byłem 20.XI i nadal pełno ludzi paliło papierosy na parkiecie...
Miałbym jeszcze jedno pytanie, czy klub jest przystosowany do osób palących, tzn. czy jest oddzielna sala z wentylacją? Byłem 20.XI i nadal pełno ludzi paliło papierosy na parkiecie...
W klubie, zgodnie z obowiązującą ustawą jest zakaz palenia
Wiem, bo sama palę i nie można
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum