Wysłany: 2010-11-03, 16:33 Mam problem z autem. Kto ma Saaba w Wieluniu i okolicach?
Mam z autem drobny problem, jakiś wężyk urwał się przy silniku, nie wiem do czego go przyczepić. (obroty mi skaczą, moc nieco spadła)
Chciałbym podjechać do kogoś kto ma Saaba z rocznika 1995-2000(podobna budowa silników) i zobaczyć jak u niego wygląda silnik, żeby u siebie zrobić to samo.
trzeba było kupować Saaba, a tak na serio prawdopodobnie wężyk podciśnienia na każdym powinieneś mieć oznaczenia - symbol ewentualnie ciśnienie. Zadaj ten temat na forum Saaba ewentualnie znajdź manuala na necie w pdf...
_________________ Pesymista widzi ciemny tunel.
Optymista widzi światełko w tunelu.
Realista widzi światło pociągu.
A maszynista widzi trzech debili na torach.
Pomógł: 2 razy Wiek: 46 Dołączył: 09 Maj 2010 Posty: 147 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-11-05, 22:48
Mateusz napisał/a:
Wiem że wiglus i koprofag z forum wielun.biz mają Saabiny ale nie mogę się doczekać ich odpowiedzi na PW.
Fora Saaba - saabklub.pl znam, tylko że co innego zobaczyć zdjęcia a co innego podjechać na miejsce do gościa i "pomacać" silnik i przewody.
Opel bogu dzięki nie miał wkładu w to auto jeśli chodzi o silnik To benzyna jest.
Dzięki za pomoc. Będę polował na Saaba w Wieluniu teraz i zaglądał pod maskę.
Ja miałem. W pierwszym silnik miał niewiele wspólnego z sabbem, a drugiego miałem i sprzedałem (a silnik miał niewiele wspólnego z Twoim). Dlatego się nie odzywam.
A pomoc nie pomogę, bo nie znam się na tym.
Zrób zdjęcie (dokładniejsze) wstaw na forum sabba i Ci odpowiedzą po 10 min.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum