Stało kilka osób, m.in kandydat na burmistrza Okrasa, duże auto, projektor włączony i na bloku obok Pszczółki na osiedlu Stare Sady było widać takie coś:
Zdjęcie robione telefonem jak widać.
Widział ktoś coś jeszcze podobnego? Poza ulotkami wyborczymi w skrzynkach rzecz jasna
z tego co pisaliście to w razie niepowodzenia Okrasy w wyborach na burmistrza ( co jest pewne ) to odejdzie z polityki. Jednak to jest sprzeczne z jego kandydowaniem do rady gminy! To jakie to odejście skoro asekuruje się radą miasta?
P.s. a z tym poszerzeniem twarzy i ciała najlepiej widać na meczach Siatkarza. W tamtym roku koszulka Pamapolu ( w której chodzi ) była luźna a teraz obcisła jak po młodszym bracie wiem czepiam się, na pewno skurczyła się w praniu
dawid W trakcie przeprowadzki do Wielunia się gra, się ma
Pomógł: 14 razy Wiek: 44 Dołączył: 27 Sie 2006 Posty: 1173 Piwa: 14/19 Skąd: znienacka
Wysłany: 2010-11-18, 23:15
marcin-gorski napisał/a:
To jakie to odejście skoro asekuruje się radą miasta?
A Majcher to co innego?
marcin-gorski napisał/a:
P.s. a z tym poszerzeniem twarzy i ciała najlepiej widać na meczach Siatkarza. W tamtym roku koszulka Pamapolu ( w której chodzi ) była luźna a teraz obcisła jak po młodszym bracie wiem czepiam się, na pewno skurczyła się w praniu
Najłatwiej krytykować chowająć się pod nickiem. To było żalosne
_________________ Potrzebujesz DSL-a, Neostradę? Call me 502-408-902
marcin-gorski napisał/a:
Najłatwiej krytykować chowająć się pod nickiem. To było żalosne
Nie dość, że żałosne to jeszcze uszczypliwe...
Przypominam o zasadach netykiety panującej na TYM FORUM.
Marcinku żebyś się za dziesięć latek nie zdziwił , jak spojrzysz w lusterko ,
(jeśli masz tyle latek co napisałeś)
posłuchaj samego początku i PRZEMYŚL (nie nazwa miasta)
Wybory samorządowe to nie konkurs piękności ,
ale jak widać nie wszyscy to rozumieją ,
a niektórzy nawet nie rozumią ,
ale prawo wyborcze niestety mają .
Dalszą część tego utworu niektórzy kandydujący też mogli by przemyśleć .
wg was, żałosne jest to co napisałem nie z powodu treści lecz z powodu tego że była to uszczypliwość w stronę waszego kandydata
gdybym to samo napisał o Majchrze lub Kaftanie, pozostałoby to niezauważone
więcej dystansu do siebie Panowie . . . to forum nazywa się wielun.biz, a nie www.okrasa.biz, dlatego przynajmniej z założenia wszyscy kandydaci traktowani są równo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum