Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Maj 2010 Posty: 402 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: WIELUŃ
Wysłany: 2010-11-20, 11:40
DZIENWDZIEN napisał/a:
Ponadto 0,5 lalkoholu na parę
Lalkohol, Bartosz J. i Adrianna Biedrzyńska, bluźniący przez cały występ(i na dodatek biały) raper traper i 3 DJ czy to trochę nie za dużo atrakcji na jeden raz.
Pomógł: 3 razy Wiek: 41 Dołączył: 14 Sie 2006 Posty: 300 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-11-20, 16:25
Jedno co jest pewne co do mojej osoby to,że będę prowadził oficjalne after party w klubie CIACHO 3 grudnia po koncertach które odbędą się w Hali Sportowej przy okazji imprezy Hip Hop Don't Stop Tyle ode mnie
W sylwestra za decami i mikrofonami znajdą się : DPD oraz Slind z Jasła . Brudny Azok poprowadzi imprezę.
Tymczasem zapraszamy na HipHop don't stop AFTERPARTY z gwiazdami koncertu. 3.12.2010 wjazd już od godziny 21:30 . Wjazd za okazaniem biletów VIP bądź 20 zł przy wejściu.
Pomógł: 3 razy Wiek: 41 Dołączył: 14 Sie 2006 Posty: 300 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2011-01-09, 12:20
Miło mi jest drodzy forumowicze przekazać Wam myślę radosną informację dla nas wszystkich.
26 lutego w klubie CIACHO koncert zagra Ten Typ Mes oraz Stasiak !!
Chłopaki zagrają materiał mieszany najlepsze kawałki zarówno 2cztery7 jak i z solówek.
Termin jest już zaklepany,na dniach będzie podpisana umowa,wkrótce wszelkie sprawy promocyjne,także czekajcie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum