Witam,
nasza ostatnia impreza pod szyldem "HIP-HOP DON'T STOP" Cieszyła się niezmiernym zainteresowaniem, a co się okazało Wieluń i nasze okolice są głodni tej formy rozrywki...
Mam pytanie, kogo chcielibyście wkrótce zobaczyć znów u nas w Wieluniu? Chodzi mi o klimaty Hip-Hop / Reggae.
Fisz/Emade, OSTR, Molesta, Słoń, A.J.K.S., L.U.C. i pewnie coś jeszcze by się znalazło. Z reggae, zwłaszcza polskiego (bo IMO nie ma dobrego polskiego zespołu reggae), mało co mnie przyciągnie. Ten mroczny okres mam już na szczęście za sobą
_________________ Chcialbym byc pewniakiem jak ty
Ale wole miec zlote serce
Pomógł: 3 razy Wiek: 41 Dołączył: 14 Sie 2006 Posty: 300 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-12-14, 15:55
yabos napisał/a:
Fisz/Emade, OSTR, Molesta, Słoń, A.J.K.S., L.U.C. i pewnie coś jeszcze by się znalazło. Z reggae, zwłaszcza polskiego (bo IMO nie ma dobrego polskiego zespołu reggae), mało co mnie przyciągnie. Ten mroczny okres mam już na szczęście za sobą
Pierwsza konkretna wypowiedź w temacie,za to brawo A reszta wyżej niech się schowa,ktoś konkretnie pyta,a ludzie i tak sobie jaja robią eh
Jeśli chodzi o klimaty reggae ja proponowałbym Ras Luta ,
oczywiście jeszcze east west rockers , meleo reggae rockers , vavamuffin i oczywiście Star Guard Muffin, z Kamilem Bednarkiem na czele naprawdę warto
Pomógł: 3 razy Wiek: 35 Dołączył: 21 Lis 2006 Posty: 50 Otrzymał 4 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-12-14, 19:24
Wydaje mi się, że OSTR gwarantuje ogromne zainteresowanie nie tylko w naszym regionie... Szczególnie, że niedawno wydał płytę.
A może uda się sprowadzić POE;>
A reszta wyżej niech się schowa,ktoś konkretnie pyta,a ludzie i tak sobie jaja robią eh
Spoko, luz, odrobina humoru temu forum nie zaszkodzi.
Czemu jaja? Uważasz że Jamal jest takim zapracowanym artystą? Miał być przecież na koncercie Gurala ale plany się zmieniły.. a co do Kamila to myslę że prędzej czy później będzie się tak udzialał..spytać zawsze można.. wcale bym się nie zdziwił gdyby się zgodził za jakieś 2 miechy jak już ucichną fani i nakręcanie przez media..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum