Pomógł: 5 razy Dołączył: 11 Gru 2010 Posty: 363 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Wie(życzka)luń
Wysłany: 2011-02-08, 18:52
Pizza w Edenie nie jest zła, jednak dziś ostro ser spieczony był , aczkolwiek farmerska daje radę.
Jednak dla mnie i mojej kobiety pizza z Amfiteatru i Afrodyty - Number 1!
Desery i kawa jak zawsze w Edenie pyszne, ale unoszący się w powietrzu "smród" nie do zniesienia. Stawiam na zagrzybiałą klimatyzację albo podłogę umytą starą szmatą.
Pomógł: 5 razy Dołączył: 11 Gru 2010 Posty: 363 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Wie(życzka)luń
Wysłany: 2011-04-05, 17:13
Kolejny raz miło mi napisać miłe słowa na temat Edenu.
Deser lodowy (firmowy) + frappe - smakowite, choć najlepsze Frappe jak dla mnie mają w restauracji Hatshepsut.
dawid W trakcie przeprowadzki do Wielunia się gra, się ma
Pomógł: 14 razy Wiek: 44 Dołączył: 27 Sie 2006 Posty: 1173 Piwa: 14/19 Skąd: znienacka
Wysłany: 2011-04-05, 19:11
A ja mam małe zastrzeżenie do tego lokalu. Chodzi mi o kącik dla najmłodszych, który to schowany jest za ścianą. Czy nie lepiej byłoby dla rodziców i ich najmłodszych dzieci, aby ów przybytek znajdował sie w dobrze widocznym miejscu? Nie ukrywam, że strasznie irytuje mnie to, kiedy jemy coś przy stoliku w Edenie, a moja córka cały czas prosi nas, żebysmy pozwolili jej się tam iść pobawić. Może jakiś nienormalny jestem, ale nie potrafię sobie wyobrazić, że nie widzę jej bawiącej się za ścianą!? Pomijam przeciągi w zimie.
Na pewno lokal w moich oczach skorzystał, kiedy przestało się w nim palić.
_________________ Potrzebujesz DSL-a, Neostradę? Call me 502-408-902
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum