Wiek: 28 Dołączył: 09 Sie 2010 Posty: 47 Skąd: Wierzchlas
Wysłany: 2011-01-05, 16:08 Turniej CS
Witam.
Ostatnimi czasy dowiedziałem się , iż w Wln, w którejś szkole jma być organizowany turniej w Counter Strike 1.6. Mają grać drużyny po 3. Czy wie ktoś o tym więcej? O miejscu grania? O wstępie i zasadach?
Lub jeżeli ktoś wie to innych turniejach w tę gre w Wieluniu, czy okolicach.
Za pomoc będę wdzięczny.
Wysłany: 2011-01-05, 16:20
Bardzo bym prosił Bowiem mam zamiar przyjechać z kolegami i się troszeczkę rozerwać przy miłej atmosferze : )
A wiesz może w ogóle czy turniej jest dostępny dla osób z zewnątrz?
Poprawiono 1 błąd gramatyczny.
Ostatnio zmieniony przez Archdevil 2011-01-05, 23:24, w całości zmieniany 1 raz
o0 musza to byc osoby uczace sie nadal w wielunskich szkolach? czy wystarczy pochodzenie wieluńskie ew. wczesniejsza nauka w jednej z wieluńskich szkół
Wysłany: 2011-01-05, 21:21
A mam jeszcze pytanie. Ta szkoła to gimnazjum? Liceum? Nie orientuję się w tym.
Czyli raczej ten turniej będzie dostępny dla wszystkch?
Wyczytałem na "ulotce" że można przynieść swój sprzęt, ok. Ale mapy. Dd2 i inferno? Porażka. Dlaczego nie ma traina i np. nuke..? Podstawowe eslowe mapy.
A ma ktoś nuker tel do organizatora turnieju? Był na ulotce wywieszony ale zapomniałem przepisać ;/
Wysłany: 2011-01-05, 21:34
@Up, ooo. Dzięki serdeczne Leci "pomógł"
Jeszcze proszę o odezwanie się Kitora na pw, bo miałbym jeszcz ekilka mniej ważnych pytaćń.
Temat close
[ Dodano: 2011-01-07, 11:29 ]
A mam jeszcze jedną prosbę, jakiś email kontaktowy do organizatora? Bo dzwoniłem to nikt nie odbierał, może mail poskutkuje?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum