Pomógł: 3 razy Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 1504 Piwa: 17/150 Skąd: z północy
Wysłany: 2011-01-09, 18:24
red, zapamiętaj - Radio Ziemi Wieluńskiej nie jest prywatne.
Więcej doczytaj w temacie pt. "Sonda o RZW - opinie, uwagi, błędy": http://wielun.biz/viewtop...r=asc&start=300
Pomógł: 46 razy Wiek: 44 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 3905 Piwa: 79/18 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2011-01-09, 18:43
miko 005, ale nadal nie rozumiem - ktoś zabronił zorganizowania sztabu w Wieluniu czy jak? Poza tym sam pisałeś że wolontariusze z puszkami "złapali" Cię pod kościołem i nie musiałeś marnować czasu i sił na dojście do LIDLa...
_________________ Ludzie dzielą się na tych, którzy lubią koty i na pokrzywdzonych przez los...
Pomógł: 3 razy Wiek: 41 Dołączył: 14 Sie 2006 Posty: 300 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2011-01-09, 20:24
renia napisał/a:
Na stronie Radia Ziemi Wieluńskiej wśród rzeczy do licytowania znalazłam cyt.
Współprowadzenie audycji radiowych:
- Prywatka starszego nastolatka
- Dwa serca
-Czy pamiętasz?
Moim zdaniem to świetny pomysł,każdy pomysł dzięki któremu można zdobyć pieniążki na szczytny cel jest dobry także i ten.Sam byłem bliski wylicytowania współprowadzenia jednej z audycji lecz tym razem się nie udało.Bardzo ciekawy pomysł ze strony RZW
a teraz informacja dla wszystkich którzy uważają ze nigdzie nie było informacji na temat
tego ze w Wieluniu nie będzie orkiestry na oficjalnej stronie fundacji (wosp.org.pl) jest taka
zakładka jak lista sztabów (podaje linka http://www.wosp.org.pl/pl...ta_sztabow.php)
która jest dostępna na stronie od października i jest chyba codziennie aktualizowana ....
Wystarczyło wejść na stronę kliknąć zakładkę i sprawdzić a później ewentualnie zapytać
Karola dlaczego nie bedzie w tym roku orkiestry albo czy nie potrzebuje pomocy w jej organizacji
może wtedy ktoś inny mógłby ja poprowadzić ale nie lepiej zrzucić winę na człowieka który 15 lat robił orkiestrę i w tym
roku wziął sobie wolne
_________________ Rób co lubisz a nie będziesz musiał pracować
no bardziej poetycko bym tego nie napisał poza tym z tego co pamiętam to Karloss mówiłjuż duuuużo czasu wcześniej że nie będzie orkiestry w tym roku,więc nie wiem o co ten mega bulwers
a dlaczego nikt inny się tym nie zajął co? nalatwiej jest szukaćwinnych jabyście chcieli mieć pewną orkiestrę to przecież np radio mogło zorganizować sztab tak? przecież to ponoć nie jest problem
czasem mam problem ze zrozumieniem mentalności niektórych ludzi no ale coż to tylko nasz kochany wieluń
buśśś kochani
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum