W związku z tym, że chodzą słuchy o kontynuacji koncertu Jesień na Rockowo organizowanego przez nasz Wieluński Dom Kultury rozpoczynam dyskusje jakie zespoły mogłyby na nim zagrać. Oczywiście mówimy tutaj o zespołach lokalnych ew zespoły grające za zwrot kosztów przyjazdu. Jeżeli macie jakieś propozycje to proponuję aby podawać od razu namiar na twórczość delikwentów.
Żółte papiery z Praszki - rozmawiałem wstępnie z nimi o tym koncercie i wyrażali wielką chęć zagrania pierwszy raz w Wieluniu, jeśli byłaby tylko taka możliwość. Grają ponad 3 lata (w obecnym składzie rok), należałoby tylko zwrócić im koszta transportu. Pytanie brzmi, czy oprócz zespołów WDK znajdzie się jeszcze miejsce dla kogoś z zewnątrz Chociaż, pamiętając znakomitą Jesień na rockowo, jestem pełen optymizmu.
Według mnie pewniakami z ostatniego koncertu organizowanego przez WDK są The Korektors i Co Z Tego. Bez nich nawet nie wyobrażam sobie tego koncertu ;P Fajnie by było usłyszeć jak się rozwinął zespół Alkaptonuria. Dobrze by było gdyby jeszcze Difenbachia uraczyła nas swoją obecnością. Usłyszeć jeszcze raz 3 kawałki szybkie jeden spacerowy to było by coś ;P
Późno trafiłam na ta stronę, ale dobrze by było posłuchać młodych z zespołu Revolt. Młodzi dobrze grają i coraz więcej swoich utworów. Zespół warto polecić i promować!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum